Moj Damian przespał [emoji23] o 5 rano dowiedział się że o3 w nocy mu się córka urodziła [emoji23] ale po północy dotarł z synem do domu i padli [emoji23]Mój ześwirowal hah, taki zestresowany, że aż mi go szkoda on chyba sądzi, ze ja urodzę do 12, a on będzie spał w domu i „przegapi” hahaha
Faceci i ich wyobraźnia
Zobacz załącznik 884040Zobacz załącznik 884042
reklama
Nie nie ten robot do gotowania co mam [emoji23]Hah one są pyszne, aż żałuje, ze mam tylko takie dwa małe opakowania i brak bułki chociażby takiej za 20 gr zwykłej. ;( ale Bartek mi później dowiezie pewnie „zachcianki”
Jakiej robocie Ty nie mów, ze już klientki przyjmujesz hah
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Moj Damian przespał [emoji23] o 5 rano dowiedział się że o3 w nocy mu się córka urodziła [emoji23] ale po północy dotarł z synem do domu i padli [emoji23]
Hahaha no pięknie.
miloscwczasachpopkultury
Nie nie ten robot do gotowania co mam [emoji23]
Aaaa ok, mózg się wyłączył już i jeszcze to czekanie na doktora, a będzie mnie badał i pewnei wszystko ucichnie haha xd
My musieliśmy 0 kupić [emoji23] a mam 6 paczek rozm 1 i dwie te wielkie 2 [emoji23] nie kupiwalismy wcześniej 0 bo nie sądzilismy że będą potrzebne [emoji23] a w 1 to się topi [emoji23]Czyli tak 10 na dzień idzie hah, dlatego ja mam te małe 22 szt tutaj, w domu większe jakies chyba na 3-6 kg, a reszte dokupią chętni
Hahah no niezłe, a słyszałam, ze tak jest często, ze ledwo się przebierze i poświęci 20 min na pielęgnacje, obmycie wszystkiego, przebrani, a maleństwo znowu zanim zapniesz pampersa to narobi hahaha
Bajunia
Ja 3 razy brałam prysznic rano przed obchodem bo nieraz na badanie trzeba było iść, w południe i wieczorem. Koniecznie niech Ci przywiezie wiatrak jak tylko macie w domu.Tez taka mam nadzieje, bo bym się załamała chyba :/ no wiatraka tu nie ma, może mój mi weźmie z domu haha xd
To i tak mało, tak tylko wyglada, ze niby dużo
Dokładnie tak, bo jednak jak się leży na tym łóżku cały dzień to się klei ciało i poci. Ja prysznic wezmę później po drzemce sobie od razu, i wieczorem tez
Po kilku dniach dojdziesz do wprawy to w 3 min obrobisz kupę☺Czyli tak 10 na dzień idzie hah, dlatego ja mam te małe 22 szt tutaj, w domu większe jakies chyba na 3-6 kg, a reszte dokupią chętni
Hahah no niezłe, a słyszałam, ze tak jest często, ze ledwo się przebierze i poświęci 20 min na pielęgnacje, obmycie wszystkiego, przebrani, a maleństwo znowu zanim zapniesz pampersa to narobi hahaha
Ja z córką miałam tak samo bo też się w takie upały urodziła. Duże ilości pieluch szły bo też jak tylko raz zrobiła siku to już nową zakładałam.☺Ja to już nawet nie liczę ile paczek pampersów nam poszło [emoji16][emoji16]
Z kupami robimy podobnie jak ty ale u nas jest jeszcze sikający siusiak podczas zmiany pieluszki i często zsika nowego pampersa nawet i z drugiej strony jak nie zdążymy okielznac małego peniska [emoji16][emoji16] nie mam serca go zapinać w pampersa osikanego i bierzemy nowego [emoji23]
E
Ewka34
Gość
H
yhyhyhy moja tylko przy zmianie cycka zrobila w pampersa dwa razy i zawsze robi oo kaemieniu.. a tu mowia polozne zeby przebierac przed karmieniem.. [emoji23] i pozniej co? W kupie ma lezec?Nawet i po każdym karmieniu [emoji23] [emoji23]
Także ja jak słyszę że kupa idzie to ja przebieram po karmieniu tylko tak czasem aż skończy. Bo jak za szybko przebiore to dorobi w czystego [emoji23] a tak ogólnie najpierw staram się przebrać pampersa, żeby też trochę ja rozbudzic do karmienia [emoji23]mi od poniedziałku od godziny 16 bo tak byliśmy w domu poszła cała paczka pampersow roz. 0. W paczce było 30 szt. Mam jeszcze ostatniego z tej paczki [emoji23] więc sobie wyobraź [emoji23][emoji23]
A karmienia się broń Boże nie bój w porównaniu do bólu porodowego, czy po cc to na prawdę pikuś. I pierwsze intensywne dni są ciężkie a potem już tylko lepiej po prostu brodawki muszą się zahartować.
Dzwoniłam do męża bo jest w sklepie żeby mi Kabanosy kupił[emoji23] teściowa by mnie zajebała bo ona jeszcze inne pokolenie [emoji23]
Jeszcze sobie wymyśliła że przez te gorączki mam tydzień leżeć i nic nie robić! Bo że Damian w domu i on wszystko zrobi za mnie [emoji23] masakra!
Z siusiakien to trzeba uważać to strzela wszędzie [emoji23] ale ja jestem zalamana pielęgnacja cipki. Dobrze ze dziś będzie położna to mi pokaże i wytłumaczy bo ja Oszaleje a boję się jakis infekcji u niej.Ja to już nawet nie liczę ile paczek pampersów nam poszło [emoji16][emoji16]
Z kupami robimy podobnie jak ty ale u nas jest jeszcze sikający siusiak podczas zmiany pieluszki i często zsika nowego pampersa nawet i z drugiej strony jak nie zdążymy okielznac małego peniska [emoji16][emoji16] nie mam serca go zapinać w pampersa osikanego i bierzemy nowego [emoji23]
Maja tez mi już tak raz zrobiła jeszcze dobrze pampersa nie zapielam a już czuję że pampers ciepły i kreska z żółtej na pampersie zrobiła się niebieska (czyli już nasiurane) haha.
martini87
PowodzeniaDziękuje :3 właśnie dzwoniłam do lekarza prowadzącego i go chyba obudziłam hah, ale mówił żeby przyjechać do szpitala także mój już znosi moje torby i jedziemy zaraz. Bo skurczyki nadal tak co 4-7 min są. Fajnie, ze już rodzilyscie to będzie mi mówić co robić haha [emoji5]
reklama
Lustysia
No to dzieje się, oby tak dalejDokładnie tak hah, nie zginę z nudów, wiec będę aktywna bardziej niż zwykle. Później czekam na książkę jakaś jak mi mój przywiezie. On już do pracy nie pojedzie na nockę, lepiej niech nie ryzykuje, i tak mu się należy 2 dni opieki nade mną jak tu jestem i od poniedziałku ma urlop do 20 sierpnia także tym bardziej licze ze urodzę.
No coś tam skurczyki łapią, od 8:15 do teraz nie wpisywałam w apke, bo mnie przyjmowali ale było tak od rana Zobacz załącznik 884032Zobacz załącznik 884033Zobacz załącznik 884034Zobacz załącznik 884036Zobacz załącznik 884032