Trzymam kciuki [emoji7]Już kochana jestem w szpitalu, przyjęli mnie bez gadania, bardzo sprawnie wszystko poszło, mój zestresowany jak cholera, pojechał już do domku, bi po nocce padnięty i kazałam mu spać ile wlezie i tak na 18 przyjedzie do mnie. Ja już rozpakowana w szpitalu, jestem na sali 2 osobowej łącznie ze mną, jest jedna Pani i już tam coś pogadalysmy. Ja teraz czekam na lekarza, będzie mnie prwnie badał i ktg. Skurcze lekko ustały, ale mam nadzieje, ze dziś ruszy. Położne bardzo miłe. Oddział ten przed porodem jest taki PRL, ale to nieważne, jest spoko obsługa i dziś i jutro chyba będzie mój lekarz
Jest duchota na maksa, dlatego prysznic pewnie x 4 dziennie z nudów i higieny hah. I cieszę się, ze „aż tyle nabrałam”, bo coś czuje ze koszula to na jeden dzień i do prania.
Jestem wyluzowana, czekam aż coś się zacznie dziać i co lekarz powie będę pisała na bieżąco, bo nudy tu pewnie zaliczę hah ale mam tableta, słuchawki i telefon internet Zobacz załącznik 884021Zobacz załącznik 884022Zobacz załącznik 884023
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Dasz radę, najwazniejsze ze masz neta w telefonie i nas na forum Haha a te skurcze dalej tak samo się utrzymują? Trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji ;*Już kochana jestem w szpitalu, przyjęli mnie bez gadania, bardzo sprawnie wszystko poszło, mój zestresowany jak cholera, pojechał już do domku, bi po nocce padnięty i kazałam mu spać ile wlezie i tak na 18 przyjedzie do mnie. Ja już rozpakowana w szpitalu, jestem na sali 2 osobowej łącznie ze mną, jest jedna Pani i już tam coś pogadalysmy. Ja teraz czekam na lekarza, będzie mnie prwnie badał i ktg. Skurcze lekko ustały, ale mam nadzieje, ze dziś ruszy. Położne bardzo miłe. Oddział ten przed porodem jest taki PRL, ale to nieważne, jest spoko obsługa i dziś i jutro chyba będzie mój lekarz
Jest duchota na maksa, dlatego prysznic pewnie x 4 dziennie z nudów i higieny hah. I cieszę się, ze „aż tyle nabrałam”, bo coś czuje ze koszula to na jeden dzień i do prania.
Jestem wyluzowana, czekam aż coś się zacznie dziać i co lekarz powie będę pisała na bieżąco, bo nudy tu pewnie zaliczę hah ale mam tableta, słuchawki i telefon internet Zobacz załącznik 884021Zobacz załącznik 884022Zobacz załącznik 884023
GorzkaPomarańcza
Oby szybko poszlo termin na dzis czy na jutro?Już kochana jestem w szpitalu, przyjęli mnie bez gadania, bardzo sprawnie wszystko poszło, mój zestresowany jak cholera, pojechał już do domku, bi po nocce padnięty i kazałam mu spać ile wlezie i tak na 18 przyjedzie do mnie. Ja już rozpakowana w szpitalu, jestem na sali 2 osobowej łącznie ze mną, jest jedna Pani i już tam coś pogadalysmy. Ja teraz czekam na lekarza, będzie mnie prwnie badał i ktg. Skurcze lekko ustały, ale mam nadzieje, ze dziś ruszy. Położne bardzo miłe. Oddział ten przed porodem jest taki PRL, ale to nieważne, jest spoko obsługa i dziś i jutro chyba będzie mój lekarz
Fiorna
Już kochana jestem w szpitalu, przyjęli mnie bez gadania, bardzo sprawnie wszystko poszło, mój zestresowany jak cholera, pojechał już do domku, bi po nocce padnięty i kazałam mu spać ile wlezie i tak na 18 przyjedzie do mnie. Ja już rozpakowana w szpitalu, jestem na sali 2 osobowej łącznie ze mną, jest jedna Pani i już tam coś pogadalysmy. Ja teraz czekam na lekarza, będzie mnie prwnie badał i ktg. Skurcze lekko ustały, ale mam nadzieje, ze dziś ruszy. Położne bardzo miłe. Oddział ten przed porodem jest taki PRL, ale to nieważne, jest spoko obsługa i dziś i jutro chyba będzie mój lekarz
Ile żarcia!!
miloscwczasachpopkultury
Trzymam kciuki [emoji7]
Dziękuje [emoji5]a jak Ty się czujesz po ostatnich „przebojach”? Jak tam piękna kruszynka?
miloscwczasachpopkultury
Dasz radę, najwazniejsze ze masz neta w telefonie i nas na forum Haha a te skurcze dalej tak samo się utrzymują? Trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji ;*
Dokładnie tak hah, nie zginę z nudów, wiec będę aktywna bardziej niż zwykle. Później czekam na książkę jakaś jak mi mój przywiezie. On już do pracy nie pojedzie na nockę, lepiej niech nie ryzykuje, i tak mu się należy 2 dni opieki nade mną jak tu jestem i od poniedziałku ma urlop do 20 sierpnia także tym bardziej licze ze urodzę.
No coś tam skurczyki łapią, od 8:15 do teraz nie wpisywałam w apke, bo mnie przyjmowali ale było tak od rana
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
miloscwczasachpopkultury
Oby szybko poszlo termin na dzis czy na jutro?
Na jutro, ale to z aplikacji i w sumie początkowy miałam na niedziele albo sobotę, ale nie miałam od końca lipca okresu i później 12 październik to łyżeczkowanie i w sumie to nie wiadomo tak do końca.. ale chyba mnie już nie wypuszcza skoro od 4 h miałam te skurczyki i ten śluz już ciemny. A wiecie jak u mnie ta ciąża przebiegała, bezobjawowo i spokojnie. Jak wy wszystkie już cierpialyscie skurcze itd czopy leciały to ja nadal nic.
miloscwczasachpopkultury
Ile żarcia!!
Hahah no musi być, powiem Ci, ze od wczoraj od 15 zjadłam pół talerza zupy. W nocy mnie przetegowalo na kibelku a rano zjadłam tylko płatki i teraz czuje głód to te kabanosy wciągnę całe, szkoda ze bułki nie mam hah. Ale obiad pewnei jakiś do 14 będzie to dam rade.
reklama
Ja po antybiotyku już lepiej [emoji8] a mała jak Mała [emoji7][emoji23] je i śpi [emoji23]Dziękuje [emoji5]a jak Ty się czujesz po ostatnich „przebojach”? Jak tam piękna kruszynka?
Dziś ma być położna, mam nadzieję że będzie z waga bo chce zobaczyć czy coś przybrała na wadze bo je jak szalona [emoji23]
Ja się zaciągam laktstorem bo po tym ostatnim stresie trochę mniej pokarmu.
Brodawki mało mi nie odpadna [emoji23] ale muszą się przyzwyczaić po takiej przerwie w karmieniu [emoji23]