reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja Cię podziwiam. Masz nie lada stres pewnie a tu jeszcze dzieci i maleństwo w drodze. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i nie będzie komplikacji a ty odetchniesz :)
Dziękuje za miłe słowa:) Mój pierwszy poród zaczął się znienacka. Nie odchodził czop, nic się nie zapowiadało nagle dostałam skurczy nieregularnych a po kilku godzinach regularnych co 3min i po 12h Piotruś był na świecie.

Ja syna urodziłam w 37+5, A tymczasem jutro 38+1.... kurczę trzymajmy wszystkie za siebie kciuki:) :*
Ja już wielokrotnie pisałam... starsza urodzona 38+3, młodsza 37+5.... tymczasem dziś gładko 39tc i poza tym że mnie boli wszystko poza paznokciami i 2 tygodnie temu wypadł kawałek czopa to jakoś tego porodu nie widzę. Jutro wizyta i chyba muszę dopytać o to kiedy u nas się wywołuje z przenoszenia ;)
Ja w sumie jeszcze mam czas do 14 sierpnia ale 9 termin z USG i córka w terminie z USG się urodziła.
Ktg mam we wtorek w medicoverze i w czwartek w szpitalu. U nas od terminu codziennie się chodzi na ktg i po 3-4 dniach zostawiają i zaczynają podawać oksytocyne a ja bardzo bym jej nie chciała bo mam źle wspomnienia:(

@kasiak85 ojej to niedobrze z torbielą :( ale dobrze , ze za jednym zamachem sie jej pozbędziesz .

A masz juz wyniki krwi pod katem cholestazy ?
Nie mam jeszcze,jutro mają być ale już mnie nie swędzi:)
@kasiak85 A nie ma szans że po ciąży samo zniknie? Słyszałam swego czasu że ciąża jest lekarstwem na niektóre przypadłości i doprowadza do uleczenia organizmu... mogę się jedynie domyślać jakie to stresujące dla Ciebie. A z innej beczki jedziecie na ten zlot do poznania o którym kiedyś pisałaś?

Obstawiam że @Maljan rodzi. A może już po ;) myślę że pięknie nam zacznie ten nasz miesiąc:)

Termometr w telefonie pokazuje mi 35 stopni. Aż się dziwię że tyle jego skala ogarnia A nie jakiś error:)
Nie jedziemy bo ja już nie dam rady a mąż niw chce z dziećmi jechać sam.
Co do torbieli to nie wiem, lekarze z resztą też, dopiero jak otworzą to się okaże. Przez to groził mi wcześniejszy poród ale teraz 37tc więc jestem spokojna, że donosiłam

Byliśmy w Ikei na obiedzie a raczej kolacji przeszłam kilkaset metrów i nie mam sił. Jak chodzę mała tak się rozpiera tam na dole, że mam wrażenie że mi wypadnie hehe.
Mąż z dziećmi poszli do obi po coś mu do montażu potrzebne, ja chciałam kupić szafkę i skrzynię na balkon ale nie dałam rady zostałam w aucie. Mąż zrobi zdjęcia, wyślę mi i kupi sam. Kilka dni poleniuchowałam jak dzieci nie było i teraz mam za swoje spacery już nie dla mnie. Jestem przeciwniczką cc ale tym razem się cieszę, bo mam 12-14 dni przed TP.

reklama
Do góry