reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja Cię podziwiam. Masz nie lada stres pewnie a tu jeszcze dzieci i maleństwo w drodze. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i nie będzie komplikacji a ty odetchniesz :)
Dziękuje za miłe słowa:) Mój pierwszy poród zaczął się znienacka. Nie odchodził czop, nic się nie zapowiadało nagle dostałam skurczy nieregularnych a po kilku godzinach regularnych co 3min i po 12h Piotruś był na świecie.

Ja syna urodziłam w 37+5, A tymczasem jutro 38+1.... kurczę trzymajmy wszystkie za siebie kciuki:) :*
Ja już wielokrotnie pisałam... starsza urodzona 38+3, młodsza 37+5.... tymczasem dziś gładko 39tc i poza tym że mnie boli wszystko poza paznokciami i 2 tygodnie temu wypadł kawałek czopa to jakoś tego porodu nie widzę. Jutro wizyta i chyba muszę dopytać o to kiedy u nas się wywołuje z przenoszenia ;)
Ja w sumie jeszcze mam czas do 14 sierpnia ale 9 termin z USG i córka w terminie z USG się urodziła.
Ktg mam we wtorek w medicoverze i w czwartek w szpitalu. U nas od terminu codziennie się chodzi na ktg i po 3-4 dniach zostawiają i zaczynają podawać oksytocyne a ja bardzo bym jej nie chciała bo mam źle wspomnienia:(

@kasiak85 ojej to niedobrze z torbielą :( ale dobrze , ze za jednym zamachem sie jej pozbędziesz .

A masz juz wyniki krwi pod katem cholestazy ?
Nie mam jeszcze,jutro mają być ale już mnie nie swędzi:)
@kasiak85 A nie ma szans że po ciąży samo zniknie? Słyszałam swego czasu że ciąża jest lekarstwem na niektóre przypadłości i doprowadza do uleczenia organizmu... mogę się jedynie domyślać jakie to stresujące dla Ciebie. A z innej beczki jedziecie na ten zlot do poznania o którym kiedyś pisałaś?

Obstawiam że @Maljan rodzi. A może już po ;) myślę że pięknie nam zacznie ten nasz miesiąc:)

Termometr w telefonie pokazuje mi 35 stopni. Aż się dziwię że tyle jego skala ogarnia A nie jakiś error:)
Nie jedziemy bo ja już nie dam rady a mąż niw chce z dziećmi jechać sam.
Co do torbieli to nie wiem, lekarze z resztą też, dopiero jak otworzą to się okaże. Przez to groził mi wcześniejszy poród ale teraz 37tc więc jestem spokojna, że donosiłam

Byliśmy w Ikei na obiedzie a raczej kolacji przeszłam kilkaset metrów i nie mam sił. Jak chodzę mała tak się rozpiera tam na dole, że mam wrażenie że mi wypadnie hehe.
Mąż z dziećmi poszli do obi po coś mu do montażu potrzebne, ja chciałam kupić szafkę i skrzynię na balkon ale nie dałam rady zostałam w aucie. Mąż zrobi zdjęcia, wyślę mi i kupi sam. Kilka dni poleniuchowałam jak dzieci nie było i teraz mam za swoje spacery już nie dla mnie. Jestem przeciwniczką cc ale tym razem się cieszę, bo mam 12-14 dni przed TP.

reklama
Do góry