reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzien dobry w poniedziałek :)
Ostatnio mam jakiś spadek mocy nawet nie mam weny, żeby pisac na forum. Weekend szybko zleciał, pisałam ze przyjaciolka ma mnie odwiedzić w sobotę wieczorem, a okazało się, ze druga przyjechała z niespodzianka już o 10 rano na weekend, wiec miło :) Pytała tylko mojego męża czy nie mamy jakis planow i czy może przyjechac, bo ma do nas ponad 200km, a pisałam z nią jeszcze w czwartek i mowila ze już raczej nie da rady przyjechac przed moim porodem, nie dobra :D Wieczorem przyjechała druga przyjaciolka z chłopakiem i jeszcze paru znajomych, także mieliśmy troszkę tłoczno, ale miło spędziliśmy wieczór ;) a wczoraj raczej na spokojnie już w domku odpoczywaliśmy, byliśmy w kosciele, ale tam było mi słabo, duchota straszna i jak się pogoda nie poprawi to już chyba nie będę chodzic, bo praktycznie cała msze przesiedziałem i się wachlowalam :/ kurier teraz przyniósł paczki, zamawiałam jeszcze pare rzeczy dla małej, między innymi materac do łóżeczka i do kołyski, zaraz zabieram się za rozpakowywanie. A i czekam jeszcze na kołyskę, bo mąż wylicytował w piątek na ebayu. Używana, ale tylko pare razy, Wiec myśle ze akurat będzie do naszej sypialni, powinna przyjsc na dniach ;) Muszę jeszcze zrobic zamówienie w aptece polskiej, bo jeszcze tego nie zrobiłam i to chyba w zasadzie byłoby już wszystko :D
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 516
reklama
Wychodzimy [emoji173]️
Maja mimo że wcześniak to wszystko ok [emoji173]️ syn był urodzony w terminie i miałam z nim większe problemy, a tu taka niespodzianka :*
Super wieści:) to szybko po cc wypuszczają. Majeczka wcześniak ale jaka silna super, że wszystko dobrze. Ciekawe jak Aleks zareaguje na siostrę.

Hej Dziewczyny.
Melduję się w dwupaku. Dziś z OM 37+5, właśnie tak urodziłam synka. Z USG 38+3. Wróciłam z zakupów i zrobiłam trochę za ciężkie...ale przeżyłam. Miałam pierwszy wspanialy weekend od dawba, w sobote z rodzinka na imieninach u mamy,a wczoraj pojechalismy do Wladyslawowa z siostra i jej dziecmi i mezami. Mlody sie wyszalal, ja dotlenilam. Potem obiadek w resrauracji gdzue byla Magda Gessler. To poszalalam...
Piszecie o kg...jeszcze 3 dni temu miałam +9kg, a teraz przez 3 dni przybyło około 1,5 kg:/:/ nie wiem czy organizm zatrzymuje wodę, czy zeszły że mnie stresy ostatnie, bo przez miesiąc nic nie przybrałam... ech...w środę wizyta to zobaczymy.
I ja pierwsze słyszę żeby wypuszczali kiedy dziecko waży podobnie jak przy porodzie. Chyba że to za.lezy od szpitala. U mnie 3 lata temu z synem jak wychodził to ważył 250 g chyba mniej jak przy porodzie, do 10% masy mógł stracić.

Powodzenia wszystkim wizytujacym:)
I jak jedzenie w tej restauracji ? Ja kiedyś mijałam tego typu restauracje. Było zamknięte i pisało, : do wynajęcia, restauracja po kuchennych rewolucjach Magdy Gessler.
Czyli tam nie wypal totalny [emoji23]

Ładnie:) i fotel do karmienia jest:)

Jakiś jest. Kupiłam na pchlim targu. Z resztą ramki i półki też. Narobiłam się tych brył origami a ledwo je tu na półce widać. Uszyłam gwiazdę na półce, gwiazdki z księżycem, pledzik, misiu z Ikea ma z 20 lat bo mój jeszcze, mama pompona zrobiła ale taki ostry róż że tylko przy świni pasuje :)) Także wszystko jak nie z odzysku to własnej roboty :)

reklama
Do góry