reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja idę pochodzić teraz trochę po schodach, zejdę 5 razy i wejdę 5 razy na to moje 3 piętro, później ananas i herbatka z liści malin i prysznic wezmę.

Może to coś pomoże [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
A ja na 2 piętro jezdze winda [emoji23] [emoji23] [emoji23] nie wiem czy bedzie mi sie chcialo przed terminem chodzic :D

I jak jedzenie w tej restauracji ? Ja kiedyś mijałam tego typu restauracje. Było zamknięte i pisało, : do wynajęcia, restauracja po kuchennych rewolucjach Magdy Gessler.
Czyli tam nie wypal totalny [emoji23]
Pierwszy raz byłam w restauracji po kuchennych rewolucjach. Obsługa super, obrusy z papieru do rysowania dla dzieci, mieli niezłą frajdę. Z dan Magdy Gessler nie zjadłam nic:D bo to była zupa chrzanowa z dorszem i jakaś tam ryba i gruszka winie:D ale zjadłam placka po cygańsku i tartę kokosową z musem malinowym. No i zwłaszcza placek petarda, dawno nie jadłam nic tak dobrego i nawet rewolucji zoladkowych nie miałam...
Dziś jakby rodzilam syna... A mówią,że jak pierwsze dziecko rodzisz przed terminem,to drugiego nie donosisz tez,.... mhm...coś czuję,że jeszcze się pokulam. A jak patrzę na te Wasze ślicznotki to też już bym chciała swoją... i coś z wakacji miec...

A miało być tak pięknie..
Założyli mi holtera.. 24 h mam z tym chodzić.. a ja chcę do domu.. buu.. zaraz się poryczę:(

reklama
Do góry