Biedroneczka10
Fanka BB :)
Wczoraj wieczorem kupiliśmy to jeszcze nie zdążyłam wypakowaćMasz materac w folii jeszcze? Wyjmij go sobie kochana bo wszystko chemią tak śmierdzi że lepiej by się wywietrzył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj wieczorem kupiliśmy to jeszcze nie zdążyłam wypakowaćMasz materac w folii jeszcze? Wyjmij go sobie kochana bo wszystko chemią tak śmierdzi że lepiej by się wywietrzył
To mamy podobny termin bo u mnie dziś 38+0@klaudiaa975 @Ewka34 gratulacje dla Was dzielne mamy córeczki sliczne
Wczoraj miałam serie bolesnych skurczy coraz mocniejszych już myślałam że będziemy jechać do szpitala ale jednak się uspokoiło. A dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem kręgosłupa lędźwiowego
Dzisiaj apka mówi że 2 tygodnie do terminu i mam nadzieję że szybko urodzę.
Wczoraj kupiliśmy materac i organizer na łóżeczko w Ikei także już w sumie chyba wszystko mamy.
Dzisiaj o 17 mam ktg zobaczymy czy coś więcej się pisze.
@KatiNails jak tam sie miewasz?
@miloscwczasachpopkultury daj znać , jak Ci minęła nocka.
Ja dzis mam znowu badane przepływy pod wieczór , jutro KTG i beda tak mnie kontrolować az do terminu CC. Jesli nadal przyrost bedzie słaby jest opcja , ze trafie do szpitala . Samo z siebie póki co nie dzieje sie nic . Zero czopu ,czy skurczów przepowiadających , od tylko normalne dolegliwości na koncowce- popuchnięte nogi , ból krzyża przy nadmiernym schylaniu i brzuch wiszący na kolanach - dosłownie .
Dzień dobry.
Powodzenia dla wizytujących dziś. Ja też mam wizytę na 15.00. Ostatnia n3tyg temu młoda ważyła niecale 2400 ciekawe ile dziś. Zważyłam się rano i cieszę się bo przez 3 ostatnie tyg nic nie przytyłam. Jak na razie na plusie 8kg. nie wiem dlaczego w poprzednich ciążach tyłam po 22kg a teraz 8kg. ale to dobre, bo teraz startowalam ze znacznie wyższej wagi.
To malutko przytyłaś, łatwiej będzie Ci zrzucić po ciąży ja mam na razie ok 12kg do przodu i chciałabym, żeby już więcej nie przybyło ale może być z tym problem bo ostatnio bardzo mnie ciągnie do słodyczy i w zeszłym tyg przybrałam 1 kgDzień dobry.
Powodzenia dla wizytujących dziś. Ja też mam wizytę na 15.00. Ostatnia n3tyg temu młoda ważyła niecale 2400 ciekawe ile dziś. Zważyłam się rano i cieszę się bo przez 3 ostatnie tyg nic nie przytyłam. Jak na razie na plusie 8kg. nie wiem dlaczego w poprzednich ciążach tyłam po 22kg a teraz 8kg. ale to dobre, bo teraz startowalam ze znacznie wyższej wagi.
U nas w nocy popadało i to konkretnie, nie jest już tak parno ale slońce znowu daje więc pewnie będzie nadal gorąco.
Kasiu, a ty masz już ustalony termin cc?
Można coś zaradzić na ten zespól popunkcyjny?Czekam na usg z najlepszym neonatolog iem u nas. Jeśli będzie wszystko ok jest szansa że nas puszcza.
Ale mnie ta głową boli coraz bardziej. Jak leżę nie czuje a jak wstaje to masakra.
Dlatego też wolałabym być w domu już. Bo nawet bym wystawac nie musiała. Bo mi mąż ze wszystkim pomoże.
Teściowa dobrze ze tez pracuje tu w szpitalu tylko na innym oddziale. Przyniosła mi kawę bo ona też dobra na zespół popunkcyjny.