reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@klaudiaa975 @Ewka34 gratulacje dla Was dzielne mamy :) córeczki sliczne:)

Wczoraj miałam serie bolesnych skurczy coraz mocniejszych już myślałam że będziemy jechać do szpitala ale jednak się uspokoiło. A dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem kręgosłupa lędźwiowego :(
Dzisiaj apka mówi że 2 tygodnie do terminu i mam nadzieję że szybko urodzę.
Wczoraj kupiliśmy materac i organizer na łóżeczko w Ikei także już w sumie chyba wszystko mamy.

Dzisiaj o 17 mam ktg zobaczymy czy coś więcej się pisze.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-30-07-24-05-926_androidgecko.com.himommy.png
    Screenshot_2018-07-30-07-24-05-926_androidgecko.com.himommy.png
    37,8 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Zaczynamy kolejny tydzień, praktycznie sierpniowy, ciekawe ile nas sie wypakuje :)
Ja już próbuje wszystkiego ale mała uparcie siedzi.. piłka, ostre jedzenie, piorę sprzątam gotuje i wykorzystuje męża i cisza [emoji23]
Do terminu jeszcze 9dni, w czwartek wizyta, może po niej sie cos ruszy [emoji120]

@klaudiaa975 @Ewka34 gratulacje dla Was dzielne mamy :) córeczki sliczne:)

Wczoraj miałam serie bolesnych skurczy coraz mocniejszych już myślałam że będziemy jechać do szpitala ale jednak się uspokoiło. A dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem kręgosłupa lędźwiowego :(
Dzisiaj apka mówi że 2 tygodnie do terminu i mam nadzieję że szybko urodzę.
Wczoraj kupiliśmy materac i organizer na łóżeczko w Ikei także już w sumie chyba wszystko mamy.

Dzisiaj o 17 mam ktg zobaczymy czy coś więcej się pisze.
Powodzenia na KTG - napisz potem jak poszło

Zobaczcie mine cwaniaka hyhy tak bardzo ją kocham ❤❤❤❤❤Zobacz załącznik 882764
Ślicznotka ❤

No właśnie na rękach na siedząco jest mi ja łatwiej dostawić, na leżąco za nic w świecie nie potrafię. Mleko mam, znaczy te kropelki siary , a on wypluwa lub nie łapie. Zaczyna się krzyk i po jedzeniu .. wcześniej ładnie pojadla, na wieczór już jej się nie chciało starać .. o 24 kolejne karmienie, będziemy się uczyć.
Co dzień to będzie Wam szlo coraz lepiej. Tylko się nie zniechęcić. A pokarmu na początku jest mało bo dziecko naraz tyle nie musi zjeść tylko częściej. Wrócisz do domu to przyjdzie nawał , że małe nie nadąży ściągać☺spokojnie bo nerwy tylko mogą w drugą stronę zadziałać☺
Mnie chyba zaczyna łapać babyblues jak po porodzie z synem...
Majke mam ochotę spowrotem schować do brzucha i wracać do syna do domu..
Moja Natalka była u mnie wczoraj dwa razy i kładła się ze mną na łóżku, całowała mnie po nogach , po brzuchu wszędzie☺ ona mimo wszystko lepiej znosi mój pobyt w szpitalu niż ja. Jak się dowiedziałam w sobotę że mam zostać to się rozpłakałam właśnie ze względu na nią.
Tobie jest gorzej bo hormony robią zamieszanie i nie widziałaś syna. A kiedy do domu wychodzicie?

Ślicznotka [emoji173]

Co dzień to będzie Wam szlo coraz lepiej. Tylko się nie zniechęcić. A pokarmu na początku jest mało bo dziecko naraz tyle nie musi zjeść tylko częściej. Wrócisz do domu to przyjdzie nawał , że małe nie nadąży ściągać[emoji5]spokojnie bo nerwy tylko mogą w drugą stronę zadziałać[emoji5]

Moja Natalka była u mnie wczoraj dwa razy i kładła się ze mną na łóżku, całowała mnie po nogach , po brzuchu wszędzie[emoji5] ona mimo wszystko lepiej znosi mój pobyt w szpitalu niż ja. Jak się dowiedziałam w sobotę że mam zostać to się rozpłakałam właśnie ze względu na nią.
Tobie jest gorzej bo hormony robią zamieszanie i nie widziałaś syna. A kiedy do domu wychodzicie?
Mnie by puścili już dziś. Ale Maja jest wczesniakiem i tu będzie problem.

Mnie by puścili już dziś. Ale Maja jest wczesniakiem i tu będzie problem.
Ja właśnie też najbardziej się boje tej tęsknoty za córka. Ale liczę na to że ona będzie się świetnie bawić u babci i jakoś to przeżyje łagodnie.
Może Was wypuszcza dzisiaj?jutro? Napisz koniecznie jak syn zareaguje na siostrę :)

Zaczynamy kolejny tydzień, praktycznie sierpniowy, ciekawe ile nas sie wypakuje :)
Ja już próbuje wszystkiego ale mała uparcie siedzi.. piłka, ostre jedzenie, piorę sprzątam gotuje i wykorzystuje męża i cisza [emoji23]
Do terminu jeszcze 9dni, w czwartek wizyta, może po niej sie cos ruszy [emoji120]
Ja też już wszystkiego próbuję i mój Mały tak samo uparty [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry