reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej temperatura spadła na noc a ja nadal stopy jak słoń . A u ciebie chociaż ciut lepiej ? Film super! Ja kocham musicale, świetna obsada , gościnnie nawet występuje CHER <3 taki pozytywny - warto obejrzeć dla relaksu .
No u mnie też spadła i jest dużo, dużo lepiej[emoji16]
Może jeszcze się wybiorę w takim razie do kina[emoji16]

reklama
Współczuję...Ale jeszcze trochę musimy wytrzymać. Mnie co noc kłuje tam na dole. Nie mogę się ułożyć, bo mi to dokucza i przez to nie śpię, a rano nadrabiam ze zmęczenia...
Ja wlaśnie z reguły nie nadrabiam tych bezsennych nocek i dziwie się sama sobie, że jeszcze jakoś funkcjonuję ;)

To mnie na szczęście w nocy nie męczyły aż tak, coś tam czułam, ale ogólnie spałam. Najgorzej jak mąż ma teraz nocki :( ale w razie czegoś jakoś dotrze do Ciebie czy wtedy ktoś inny jest "w pogotowiu"?
Tata jest w pogotowiu na ten czas kiedy mąż jest w pracy. A ja wlaśnie zostałam obudzona przez skurcz :/

Mi też łapie już obie piersi, 40minur wisiała ciągnęła oi głodna , mało mleka jeszcze mam, miękkie piersi. Dokarmiali ja butelka ale dalej płacze. Wzięła ja położna żeby sprawdzić brzuszek , może to od tego tak krzyczy. A wy jak się czujecie ? Jak minął poród ?
Ogolnie czuje sie jak by mnue samochod orzejechal hyhy.. mam zakwasy na rekach ,nogach.. wszedzie.. boli mnie rana krocza jeszcze;) mala dzis w nocy niby szalala.. dostala cyca i zadowolona usnela ze mna w lozku hyhy cwaniara jedna :D

Śliczna jest ❤️ jaki rozmiar ma na sobie ?
Moja niby duża a w pajacyku 56 pływa , jedynie body jakoś ubrałam i w miarę jest wporzadku. Nie wiem w co ja będę ubierała , skoro najmniejsze rozmiary są tak duże na nią :/ chyba , że po tygodniu beda akurat :)
Dzieki :* Nie wiem.. bo to szpitalne ;) ale chyba 56 bo jej za duze troche ;)

Ja mam wizyte po miesiacu, w piatek. A Ty chodzisz na NFZ? Co ile masz wizyty? Moze tym razem Cie zbada i na wszelki wypadek da skierowanie na wywolanie

Ja jestem ostatnio u niego co tydzień. Wywoływać raczej nie będzie bo jeszcze termin nie minął. U mnie wszystko przebiega prawidłowo więc pewnie dlatego ogranicza się do rozmowy. Nie wiem, może nie chce nic naruszyć żebym nie rodziła w przychodni. Nie mam pojęcia.

reklama
@KatiNails jak tam sie miewasz?

@miloscwczasachpopkultury daj znać , jak Ci minęła nocka.

Ja dzis mam znowu badane przepływy pod wieczór , jutro KTG i beda tak mnie kontrolować az do terminu CC. Jesli nadal przyrost bedzie słaby jest opcja , ze trafie do szpitala . Samo z siebie póki co nie dzieje sie nic . Zero czopu ,czy skurczów przepowiadających , od tylko normalne dolegliwości na koncowce- popuchnięte nogi , ból krzyża przy nadmiernym schylaniu i brzuch wiszący na kolanach - dosłownie .

Do góry