reklama
Lustysia
Fanka BB :)
To teraz jeszcze schody chociaż Ty mowilas, ze na trzecim pietrze chyba mieszkasz? No to gora-dółA my poprzytulalismy się, wypiłam herbatkę z liści malin, poszliśmy na pół godzinki na spacer i zaraz biorę się za puszkę ananasów na kolacje i niech coś rusza się do rana, bo oszaleje z tego oczekiwania i nadziei ciągłej [emoji5][emoji3]
Paulana
Jejku i teraz tematy karmienia się zaczęły a my jeszcze nawet nie urodzilysmy
Ja się czuje fatalnie. Upaly mnie wykańczają, nie mam sił na spacery. Krocze mnie boli jak cholera, brzuch ciężki, ryczeć się rzeczywiście chce bo tu tak ciężko a przed nami jeszcze cięższy poród. Jutro zaczynam 40tydzien a w środę jeszcze do ginekologa i na serio nie wiem po co. On mnie już od trzech tygodni nie zbadał nawet, tylko bicie serca małej sprawdza. Chyba już sobie tą wizytę podaruję bo więcej czekam w kolejkach niz siedzę u niego.
Jestem już zmęczona tym wszystkim
Ja się czuje fatalnie. Upaly mnie wykańczają, nie mam sił na spacery. Krocze mnie boli jak cholera, brzuch ciężki, ryczeć się rzeczywiście chce bo tu tak ciężko a przed nami jeszcze cięższy poród. Jutro zaczynam 40tydzien a w środę jeszcze do ginekologa i na serio nie wiem po co. On mnie już od trzech tygodni nie zbadał nawet, tylko bicie serca małej sprawdza. Chyba już sobie tą wizytę podaruję bo więcej czekam w kolejkach niz siedzę u niego.
Jestem już zmęczona tym wszystkim
Maljan
Cudna [emoji7] Wiktoria już widziała siostrę?Zobaczcie mine cwaniaka hyhy tak bardzo ją kocham [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 882764
miloscwczasachpopkultury
To teraz jeszcze schody chociaż Ty mowilas, ze na trzecim pietrze chyba mieszkasz? No to gora-dół
Tak [emoji5] dziś tylko 2 razy po nich szlam także w sumie 4 zejścia łącznie. Jutro nadrobię [emoji3]
G
gosc12
Gość
To superTak, nie ma z tym problemu,ale teraz dostawilam ja na lezaco do prawego i zalapala za ktoryms podejsciem :*
Maljan
To mnie na szczęście w nocy nie męczyły aż tak, coś tam czułam, ale ogólnie spałam. Najgorzej jak mąż ma teraz nocki ale w razie czegoś jakoś dotrze do Ciebie czy wtedy ktoś inny jest "w pogotowiu"?Też Cię biedną tak te skurcze męczą jak mnie tylko u mnie kręgosłup za bardzo nie boli, trochę tylko ale to mi nie przeszkadza póki co. Wczoraj ok 21 się u mnie zaczeły i praktycznie całą noc mnie męczyły a dzisiaj już od po 20 się zaczęły i nadal trwają i coś czuję, że kolejna nocka będzie głównie bezsenna. A małemu ewidentnie te skurcze nie pasują bo bardzo mocno kopie tak że aż mi sprawia ból i wczoraj było to samo. Z jednej strony chciałabym już urodzić ale z drugiej mąż o 21 pojechał do pracy i wraca o 7 rano bo w tym tygodniu ma nocki. Ja na ogół nocami czuję się najgorzej i powiem Wam, że jestem teraz zdenerwowana, że coś się może zacząć a jego nie będzie. Do pracy ma godzinę jazdy a nie jeździ sam tylko z kolegami wiec jest tam troche jakby "uwięziony" ehh..
Maljan
Ja się nie znam, ale najlepiej chyba próbować do skutku niestety próbować, próbować i próbować...No właśnie na rękach na siedząco jest mi ja łatwiej dostawić, na leżąco za nic w świecie nie potrafię. Mleko mam, znaczy te kropelki siary , a on wypluwa lub nie łapie. Zaczyna się krzyk i po jedzeniu .. wcześniej ładnie pojadla, na wieczór już jej się nie chciało starać .. o 24 kolejne karmienie, będziemy się uczyć.
reklama
Kasiula8989
Mnie chyba zaczyna łapać babyblues jak po porodzie z synem...
Majke mam ochotę spowrotem schować do brzucha i wracać do syna do domu..
Tęsknisz za Nim i dlatego
A mógł Was chociaż na chwile odwiedzić?