reklama
Meml
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już nie wytrzymuje z tymi upałami :/ a dalej zapowiadają :/
Ja też już mam dość......
Meml
Powodzenia!!!Mi nie przeszło jedziemy do szpitala. Na razie nie sieje paniki. Ale niech przynajmniej na ktg młoda sprawdza czy przez te moje duszności coś jej się nie dzieje.
Kasiula8989
Mi nie przeszło jedziemy do szpitala. Na razie nie sieje paniki. Ale niech przynajmniej na ktg młoda sprawdza czy przez te moje duszności coś jej się nie dzieje.
Czekamy na info
GorzkaPomarańcza
Nie chcialabym rodzic w taka pogode. Wolalabym, zeby Stasiu poczekal do jakiegos chlodniejszego dnia
tesciowie u nas byli. Najadlam sie, bo najpierw mielone na obiad, pozniej na deser borowki, brzoskwinie i male paczuszki ale najchetniej to bym zjadla cos czekoladowego
tesciowie u nas byli. Najadlam sie, bo najpierw mielone na obiad, pozniej na deser borowki, brzoskwinie i male paczuszki ale najchetniej to bym zjadla cos czekoladowego
miloscwczasachpopkultury
U nas te upały maja być na pewno łącznie z następnym weekendem.. ogólnie na całym świecie są notowane bardzo wysokie temperatury i dużo ludzi umiera przez to.. to chyba te globalne ocieplenie daje o sobie znać, niestety..
miloscwczasachpopkultury
Ja rozpakowałam zakupy, trochę się naschylalam i plecy wysiadają także biorę teraz prysznic, wysmaruje się balsamem i odpoczywam. Mój poszedł do fryzjera ściąć włosy, tez się umyje, naszykuje ciasto na wieczór na pizzę i może pojedziemy gdzieś o 20 posiedzieć na powietrzu troszkęz
Lustysia
Ja miałam dziś w planach robic, ale za pozno wróciliśmy do domu i już po obiedzie, ale może jutro zrobięWłaśnie robię racuchy z jabłkami. Dawno ich nie jadłam na obiad Zobacz załącznik 882084
miloscwczasachpopkultury
Mi nie przeszło jedziemy do szpitala. Na razie nie sieje paniki. Ale niech przynajmniej na ktg młoda sprawdza czy przez te moje duszności coś jej się nie dzieje.
To niedobrze.. jasne, jedz sprawdzić, bo nigdy nie wiadomo, a po co masz później żałować. Daj znać nam i trzymaj się dzielnie :*
reklama
Kasiula8989
To niedobrze.. jasne, jedz sprawdzić, bo nigdy nie wiadomo, a po co masz później żałować. Daj znać nam i trzymaj się dzielnie :*
A Ty byłaś wczoraj na tym ktg ?