Bajunia
Fanka BB :)
Jaka Ty śliczna dziewczyna jesteś ☺ ja tego chłopa Twojego to bym palnęła , za to że dopuścił do takiego kryzysu między Wami. Cudny brzuszek☺Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Trzymam mocno. Będzie spora dziewucha zobaczysz☺Dziewczyny trzymajcie kciuku za Astrid po 19.00 mam kolejne badanie USG. Mam nadzieję,że Waga będzie ładniejsza.
Rozmawiałam z tą znajomą. Mały miał 1700g jednak. A poród to miała ekspresowy. Od wtorku bolał ją brzuch, chciała czekać do wizyty u gina bo miała mieć dzisiaj. Ale w środę wieczorem już ją tak bolało , że pojechali na ip. Myślała , że dadzą jej coś rozkurczowego albo przeciwbólowego. Jak ją gin zbadała to było widać już główkę, za późno żeby zatrzymać poród. Od razu kazali jej przeć. 15 min i mały się urodził☺No to super, że wszystko się udało i synek miał dobra wage jak na ten tydzień, chociaż i tak kruszynka się wydaje skoro 34 tydzień i 1,8 kg. Wiadomo każde dzieciątko inne i inaczej przybiera na wadze, a najważniejsze, że zdrowe
Ogólnie to poród bajka. A tak się biedna bała porodu i bólu a nie miała kiedy się tym zdążyć zestresować. ☺