reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi dziś znów ciężko się oddycha, ręce mi się telepia. A ciśnienie i tętno ok.
I brzuch twardnieje. Ale bezbolesnie.
Moja druga ciąża, a zaczynam się teraz bać że jak wody nie odejdą to nie będę wiedziala że to już [emoji23] a jak mi tylko wody odejdą czy skurcze się zaczną mam już nie jeść bo do cc muszę być na czczo.

reklama
Wyglada,jakby chcial powiedziec,co ty tu robisz idz sobie [emoji23]

Hah ta, a teraz żebry
IMG_0491.JPG

Załączniki

• IMG_0491.JPG
    IMG_0491.JPG
    792,6 KB · Wyświetleń: 276
No nawet nie mów bo miałam nadzieję haha. Córka jest taka tatusiowe że szok oni razem to by mogli konie kraść. Miło patrzeć mi jako mamie na taką ich miłość:)
Między tata a synem też taka miłość jest :D widzę po moich chłopakach :) oczywiście zdarza się że Damian się wkurzy na młodego, ale ogólnie to oboje w ogień by za sobą poszli.

Ja jestem raczej racjonalistką i ciężko mi wierzyć w takie rzeczy, ale zrobię wyjątek i uwierzę Twojemu ginowi [emoji16]

Ja nie wiem w co tu nie wierzyć :p przecież sam fakt że żyjemy na jakiejś kuli i się jej trzymamy jest już dziwne. Ciśnienie, pełnia odpływy i przypływy to wszystko należy do naszego dziwnego świata :)

Ogólnie to jest tak : mamusia jest od tulenia, całowania, dawania jedzenia, kąpieli, wymuszania na niej, a tatuś jest od zabawy i wyglupow [emoji23] chociaż akurat mam syna pieszczocha więc tuli się do wszystkich mamy, taty, babć, dziadków, cioc, wujkow :) nawet do Pan w przedszkolu [emoji23]
Potwierdzam:)

reklama
No tak tylko to właśnie chodzi o te potencjalne bakterie z całej nocy. Mocz " odstaly" więcej może pokazać.

Nie wiem, mi szczerze lekarz mówił, żeby przed oddawaniem moczu podmyc się żeby nie było właśnie żadnych bakterii i tez przy oddawaniu moczu podaje się godzinę o której się go zrobiło do kubeczka, także ja zawsze podmywam się i daje jak najbardziej „świeży” :D

Do góry