Wpisz sobie na aplikacji w wyszukiwarce Tami. I tam powinnaś mieć różne właśnie tami. I nawilżane i te w rolce :*Znalazłam tylko coś takiego, w sumie nie wiem czy to to, bo pod tamta nazwa w necie nie pokazuje. Musze przejść się do sklepu stacjonarnego.
Zobacz załącznik 881784
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Nie zaprzeczam bo czasami nie pozostaje mi napisać nic innego, bo bardzo mnie dziwią Twoje poglądy itp.
Ale masz rację, najlepiej będzie się po prostu do nich nie odnosić
Czyli intuicja jeszcze mnie nie zawiodła heh. Widzisz, co człowiek to inne podejście i opinia. Jest cos takiego jak tolerancja i szerokie patrzenie na świat, nie każdy musi być taki sam i tak samo myśleć. Ale no dawało się często odczuc ironię z odpowiedzi, a ja tez jestem cierpliwa do czasu i nie lubię takiego czegoś.. nawet jeśli wydaje Ci się nieogarnięta, niedojrzała itd. Nie dbam o to, bo znam siebie i ciąża to taki stan, ze żadna nie ma tutaj levelu experta, bo to życie weryfikuje, a chyba nie po to jest forum, żeby jedna czuła się gorzej od drugiej, bo ta pierwsza czegoś nie wie, a dla drugiej to takie oczywiście proste.
Mnie tez wiele postów dziwi, ale jakoś nie odnoszę się do tych wypowiedzi i tyle.
Ale spokojnie, tak jak mowisz. Nie musisz moich „głupot” czytać i tyle
Kazda z nas już tluka nerwy i hormony na końcówce :*Chyba, ze tak ja nawet z moim lekarzem takich tematów nie poruszałam, bo nie czułam potrzeby, ale po prostu chodzi mi o to, że skoro jest twardy brzuch już od dłuższego czasu to logiczne, ze niektóre z nas by to pojechały sprawdzić na SOR, a niektóre by to uznały za skurcze przepowiadające i zostały w domu bez obaw. Także mówię po prostu, że czasami wystarczy napisać źle ująć w słowa coś w Internecie i druga osoba może to tez inaczej odebrać. A skoro pare razy jest podważane to, ze jakieś tam mam twardnienie brzucha i to nic takiego to później hormony dają mi popalić hah
Nawet mój jest biedny przy tej końcówce już ze mną także żeby żadna się nie obrażała, upały dają tez popalić i już wariuje
Uwierz ze mnie też [emoji23] seriooooo
Tylko ja ten typ człowieka (a mój też ma takie żarty że potrafi rozładować szybko atmosferę) że we wszystkim szukam tej dobrej strony i staram się jej trzymać [emoji23]
GorzkaPomarańcza
Ja napisalam jak jest u mnie w ksiazce do tej pory nie zauważyłam zadnych niescislosci w tym co tam jest napisane, choc akurat w tym przypadku tez zawsze slyszalam, ze do 42.tygodnia sie czekaDo konca 42 chyba, nawet teraz czytałam u mamyginekolog że takie są wytyczne w Polsce
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Kazda z nas już tluka nerwy i hormony na końcówce :*
Uwierz ze mnie też [emoji23] seriooooo
Tylko ja ten typ człowieka (a mój też ma takie żarty że potrafi rozładować szybko atmosferę) że we wszystkim szukam tej dobrej strony i staram się jej trzymać [emoji23]
Zauważyłam i to w Tobie jest super jesteś taka, że masz wiedzę, doświadczenie i potrafisz doradzić z serduchem, odpowiedzieć tak miło, mimo ze mogłabyś tez nieraz sobie pożartować z infantylności tych, które są żółtodziobami w kwestii ciąży itd
A hormony to już następne haha po prostu nie mamy gdzie się wyładować i forum to takie okno na świat hah
W szpitalu będę używała chusteczek do pupy ale spakowałam też waciki do przemywania pupy jakby się okazało, że chusteczki podrażniają to będę przemywała wacikami zwilżonymi wodą.A pupkę itd będziecie tam przemywały tylko chusteczkami nawilzonymi skoro nie bierzecie ręczników?
Ja też sobie nie wyobrażałam, żeby nie kąpać dziecka po porodzie ale teraz się przekonałam i nie chcę żeby kąpali.
Jestem za! Gdzieś pośrodku, Gdynia?
Mniam mniam, muszę zrobić gulasz! Zostało Ci troszkę? zapraszam serdecznie,zaraz kroję ciacho i oglądamy bajke
Może być Gdynia
Mikasa7
Dobrze rozumiem, bo chyba czegoś nie doczytałam,że jak pierwsze dziecko alergiczne czy azsowe,to drugiemu teraz będziecie podawać bakterie? Ja synkowi dawałeam latopic jakoś w drugim roku życia przez 3 miesiące...takim maluszkom można od razu podawać po narodzeniu?Ja będę podawać latopic :* to jest dla skazowcow i atopikow :* i na zmianę z coloflor cesario :*
U mnie z Aleksem dicoflor i biogaia w ogóle nie zdały egzaminu
Nie ja nie jestem alfa i Omega i wielu rzeczy nie wiem [emoji23] każda ciąża jest inna i każde dziecko jest inne i uwierz ze przede mną też jedna wielka niewiadoma [emoji23] a jeśli chodzi o kąpiele, karmienie, przewijanie, kosmetyki itp to już się nauczyłam - każda matka swoją rację ma, więc ja w takie dyskusje staram się nie wchodzićZauważyłam i to w Tobie jest super jesteś taka, że masz wiedzę, doświadczenie i potrafisz doradzić z serduchem, odpowiedzieć tak miło, mimo ze mogłabyś tez nieraz sobie pożartować z infantylności tych, które są żółtodziobami w kwestii ciąży itd
A hormony to już następne haha po prostu nie mamy gdzie się wyładować i forum to takie okno na świat hah
Bo nie jestem konfliktowa osoba.
Owszem jak mnie coś z równowagi wyprowadzi to powiem co myślę [emoji23] ale to chyba jak każda baba
Ostatnia edycja:
reklama
Mikasa7
To się zgadamy z wozeczkamiMoże być Gdynia