Maljan
Fanka BB :)
Ja też mam te z samą wodą, podobno są superKurde ,a ja kupilam te nasaczone woda tylko.. na poczatek chce tak myc.. pozniej tymi chusteczkami z bionagietkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam te z samą wodą, podobno są superKurde ,a ja kupilam te nasaczone woda tylko.. na poczatek chce tak myc.. pozniej tymi chusteczkami z bionagietkiem
No to te Ci taniej by wyszły niż whaterwipes bo one 10 zł za paczkę [emoji33]Kurde ,a ja kupilam te nasaczone woda tylko.. na poczatek chce tak myc.. pozniej tymi chusteczkami z bionagietkiem
Tez slyszalam i chce wyprobowacJa też mam te z samą wodą, podobno są super
Pytasz, to ci wszyscy odpowiadają, jak jest lepiej i w ogóle [emoji4] Tym bardziej, że w większości dostajesz odpowiedzi i rady od osób, które mają już za sobą porody. I teraz czekają na kolejne. A teraz to wygląda, jakbyś się denerwowała, bo nasze odpowiedzi nie są zgodne z twoim zdaniem....
Trochę luzu Karolina [emoji4] Ja sama korzystam z rad innych i w życiu nie neguję żadnego zdania[emoji4]
Położna znając standardy nie powinna kąpać ci dziecka po porodzie[emoji4][emoji106]
Haha zwalaj na mnie [emoji23] trzeba było wcześniej ten temat poruszyć [emoji23][emoji23]A teraz czytam o tych produktach i mają mega fajne opinie [emoji16] Kasia za późno to wrzuciła[emoji16]
No co ty [emoji23][emoji23]No to te Ci taniej by wyszły niż whaterwipes bo one 10 zł za paczkę [emoji33]
No właśnie![emoji16] A cena super w porównaniu z tamtymi[emoji4]No to te Ci taniej by wyszły niż whaterwipes bo one 10 zł za paczkę [emoji33]
To możliwe że na wyjście będziecie małą kąpać :*Jasne, może to przez upał i doceniam rady i wcale się nie denerwuje, po prostu pisze jak ja zamierzam zrobić, a jak wyjdzie w praktyce to się okaże ale tez wiadomo, rady radami, ale mimo pierwszego dziecka mogę mieć jakieś tam swoje spojrzenie na pewne sprawy i to wtedy nie oznacza, ze kogoś zdanie neguje
No nam mówiła, że wszystko pokazują łącznie z kąpaniem także nie wiem, zobaczymy jak to będzie
W samo sedno
Kasia, a jeszcze zapytam o jedno[emoji16] Jeśli chodzi o probiotyki i te leki z enzymem laktazy...Ty podawać będziesz je na zmianę? Jeden dzień taki, a drugi inny?[emoji4] Bo mi lekarz kazał od razu podawać dicoflor.Haha zwalaj na mnie [emoji23] trzeba było wcześniej ten temat poruszyć [emoji23][emoji23]