reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiadomo. Ale każdy organizm jest inny. A jeśli któraś ma wtedy mało wód albo np dziecko się zaplątało w pępowinę? ;) no ja po stracie tamtej ciąży nie chce zlewać i wole sprawdzić, nie po to dbaliśmy o cała ciąże tyle dni żeby teraz kierować się regułami ogólnymi :D
Myslisz ze brzuch może być twardy od tego, że jest mało wód albo dziecko zaplątane? To mi się kupy nie trzyma. Brzuch jest twardy, bo macica się spina. Właśnie po to chodzi się do lekarza regularnie żeby wyłapać małą ilość wód albo owinięcie pępowiną.

Pytasz, to ci wszyscy odpowiadają, jak jest lepiej i w ogóle [emoji4] Tym bardziej, że w większości dostajesz odpowiedzi i rady od osób, które mają już za sobą porody. I teraz czekają na kolejne. A teraz to wygląda, jakbyś się denerwowała, bo nasze odpowiedzi nie są zgodne z twoim zdaniem....
Trochę luzu Karolina [emoji4] Ja sama korzystam z rad innych i w życiu nie neguję żadnego zdania[emoji4]

Położna znając standardy nie powinna kąpać ci dziecka po porodzie[emoji4][emoji106]
W samo sedno :)

reklama
Do góry