Maljan
Fanka BB :)
Tak o przytulaniuW sensie o przytulaniu? Wiesz, nie miałam od tych paru dni siły, a nie zamierzam nic na sile robić i po to tylko żeby zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o przytulaniuW sensie o przytulaniu? Wiesz, nie miałam od tych paru dni siły, a nie zamierzam nic na sile robić i po to tylko żeby zrobić
No No ładny Brzusio ;* mała mogłaby juz wychodzic ile tam będzie siedzieć chyba za dobrze jej tam u mamy
Śliczny brzuszek ciekawe ile jeszcze mała będzie siedziała u Ciebie w brzuszku
Bardzo ładny, duzy już i chyba delikatnie opadł ?Patrzę na Twój brzuszek i jakos mi mój przypomina, tylko mój blady aż się swieci [emoji23] i chyba troszkę mniejszy, ale tez między nami prawie 3 tyg roznicy albo mi się wydaje
musiałam zdjęcie zrobic
Zobacz załącznik 881687
Noooooooooo. Za duzy już , a ciągle rośnie [emoji23]Ale masz spory ten bebzolek [emoji16][emoji16][emoji16]
Smacznego
Moja lekarka na ostatniej wizycie powiedziała, ze jakby mnie coś niepokoiło czy coś się będzie działo to od razu mam do niej jechac, bo orzy końcówce to roznie może być ale u mnie nic się nie dzieje od początku co mogłoby mnie niepokoić i oby tak zostałoJeśli mam twardy od wczoraj non stop to tak, mała tez od rana ruszyła się z 4 razy. Wiec jeśli mam taka okazje i ochote to tak zrobie, już w sumie został tydzień także lepiej sprawdzić.
Może nie będzie tak złe, ale wyglada na to, ze jej się nie spieszyDziękuje :-*
No cos czuję , że bez pomocy lekarzy nie wyjdzie.. sama bym siedziała z dala od tego chorego świata gdybym miała taką możliwość jak ona
Bardzo ładny, duzy już i chyba delikatnie opadł ?
Moja lekarka kieruje mnie dopiero ten tydzień po terminie do szpitala raczejMi lekarze mówili , że skoro 28lipca mam termin to do szpitala położyć się tak 31-01. Więc we wtorek po pracy , siostra mnie zawiezie , żebym już na rano na środę była. i 04 sierpnia kończę 41 tydzień. Ale , że jest to sobota to wywołanie będę miała dzień wcześniej w piątek 3 sierpnia. Skoro ty masz termin na 2 sierpnia to 08-09-10 powinni wywołać. Chyba ,że wcześniej zobaczą , że jest rozwarcie na ok.3cm to dadzą balonik chyba , że poczekają już do końca 41tc , zależy od lekarza.
Hyhyhyhy za dwa tygodnie [emoji23]Albo czop z krwią czyli poród powinen być blisko [emoji16]
Jak mała sie mało rusza to tak, to lepiej sprawdzić myślałam że przez sam twardy brzuchJeśli mam twardy od wczoraj non stop to tak, mała tez od rana ruszyła się z 4 razy. Wiec jeśli mam taka okazje i ochote to tak zrobie, już w sumie został tydzień także lepiej sprawdzić.
Fajny bebekJutro kończymy 40 i w sobotę zaczynamy 41 , masakra [emoji23]
Zobacz załącznik 881672
A na tym zdjęciu widać , że brzuch opadł. Na poprzednim nie. Czyli to zależy od tego jak się stanie ? [Emoji23] u mnie poród w grudniu to chyba jeszcze ma czas ? [Emoji23]
Zobacz załącznik 881673
Może od razu ja tam zostawia, urodzi raz dwa i będziemy miały kolejnego dzieciaczkaJak mała sie mało rusza to tak, to lepiej sprawdzić myślałam że przez sam twardy brzuch