reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja w niedziele zaczynam 40 tydzień, zobaczymy co mała na to hah ;)

No opadł, ale ciężko mi stwierdzić czy dużo. Ja widze, ze u mnie w ciągu tych 2 tyg uzo opadł, bo mam zdjęcie zawsze w majtkach w tej samej pozycji zrobione i widać sporo, rożny kształt itd. Dziś tak nisko już Zobacz załącznik 881674

I mała tez rzadko kiedy się rusza, taka leniwa jak nigdy i brzuch mam bardzo twardy i napiety, ciagle. Także chyba wieczorem dla spokoju podjedziemy tu na SOR żeby mi ktg zrobili
Pojedziesz na ktg bo masz twardy brzuch? [emoji16]

reklama
E tam chore, spotkałam właśnie ostatnio koleżankę z pracy jak byłam u ginekologa i ona w 40 TC miała taki brzuszek jak Twój teraz. Też czeka na dziewczynkę. Widocznie babeczki się wciskają gdzieś tam a nie wypychają tak brzucha. Wszystko zależy od figury też. Dla mnie masz śliczny brzuszek taki akurat właśnie tym bardziej że nie jesteś wysoka.
No z synem miałam większy brzuch [emoji23]

@klaudiaa975 fajny masz ten brzuchol[emoji16][emoji16]
Dziękuje :-* mogło by go już nie być :D

@miloscwczasachpopkultury no opadł Ci ;) daj znać co po ktg. Moja się tak słabo rusza od tygodnia. Praktycznie w ogóle a ktg super. A brzuch mam częściej twardy niż miękki, ale już się przyzwyczaiłam. Teraz mnie boli strasznie po kochaniu się z moim. Nie wiem czy to normalne.. czy czegoś nie naruszyliśmy przez przypadek :hmm:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeśli mam twardy od wczoraj non stop to tak, mała tez od rana ruszyła się z 4 razy. Wiec jeśli mam taka okazje i ochote to tak zrobie, już w sumie został tydzień także lepiej sprawdzić.
Jedz. Po co się stresować. Jak bym mogła to też bym sobie podjechała na ktg. Ale tu u mnie w mieście nie robią. W niedzielę położna tętno sprawdzi tylko :)

Do góry