Biedroneczka10
Fanka BB :)
No właśnie bo coś cisza u nas. Nic się nie dziejeMoże od razu ja tam zostawia, urodzi raz dwa i będziemy miały kolejnego dzieciaczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie bo coś cisza u nas. Nic się nie dziejeMoże od razu ja tam zostawia, urodzi raz dwa i będziemy miały kolejnego dzieciaczka
Bajunia ale mi smaka narobiłaś tymi plackami. Uwielbiam. Jak dzieci są w domu to często robię. Ja mam dziś placki z cukini już zasolone, zaraz będę smażyła.
No zbyt cicho, a tak fajnie już sie rozkręcało, praktycznie codziennie był dzidziuś, a ostatnio nicNo właśnie bo coś cisza u nas. Nic się nie dzieje
Nie biorę, bo u mnie nie kąpią dzieci[emoji4]Bajunia ale mi smaka narobiłaś tymi plackami. Uwielbiam. Jak dzieci są w domu to często robię. Ja mam dziś placki z cukini już zasolone, zaraz będę smażyła.
Dziewczyny, bierzecie ręcznik dla dzidzi do szpitala? W mnie w szpitalu kąpią na życzenie. Na początku nie będę kąpała ale przed wyjściem chciałabym aby wykąpali i nie wiem czy jest sens na 1raz brać ręcznik czy może pieluchą tetrową, flanelową bym wytarła.
Wzięłam się za pakowanie torby do szpitala. Już mam wszystko uszykowane na komodzie, później tylko wlożę do walizki. Jeszcze wyparzam smoczek, laktator i jestem spakowana.
Placuszki Lubie chyba każdej postaci czy na słodko czy na słono Chyba narobiliście mi ochoty i zrobię sobie Przynajmiej talarki z ziemniaków, roboty prawie wcale to może chociaż tyle będę w stanie dziś zrobicBajunia ale mi smaka narobiłaś tymi plackami. Uwielbiam. Jak dzieci są w domu to często robię. Ja mam dziś placki z cukini już zasolone, zaraz będę smażyła.
Dziewczyny, bierzecie ręcznik dla dzidzi do szpitala? W mnie w szpitalu kąpią na życzenie. Na początku nie będę kąpała ale przed wyjściem chciałabym aby wykąpali i nie wiem czy jest sens na 1raz brać ręcznik czy może pieluchą tetrową, flanelową bym wytarła.
Wzięłam się za pakowanie torby do szpitala. Już mam wszystko uszykowane na komodzie, później tylko wlożę do walizki. Jeszcze wyparzam smoczek, laktator i jestem spakowana.
Nie biorę, nie chce żeby kapali synka, wykąpie zaraz po powrocie do domu żeby obmyć że szpitala.Bajunia ale mi smaka narobiłaś tymi plackami. Uwielbiam. Jak dzieci są w domu to często robię. Ja mam dziś placki z cukini już zasolone, zaraz będę smażyła.
Tak mnie naszło dziś, 15min i zrobione. Ubranko na wyjście, kocyk, fotelik uszykuję w następnym tyg.Placuszki Lubie chyba każdej postaci czy na słodko czy na słono Chyba narobiliście mi ochoty i zrobię sobie Przynajmiej talarki z ziemniaków, roboty prawie wcale to może chociaż tyle będę w stanie dziś zrobic
To szybko Ci poszło to pakowanie, ja to robię na raty ale może tez coś jeszcze dziś zrobię w tym kierunku, jeśli tam nie padnę. Mój mi cały czas truje, zebym ubranko dla dzidzi na wyjście przygotowała, bo się na tym nie zna i nie bedzie wiedział w razie czego
A co do ręcznika to nie biore, bo u mnie nic dla dzidzi nie trzeba tylko ubranko na wyjście
No właśnie też się zastanawiam czy jest sens na wyjście skoro w domu będę chcialą wykąpać po szpitalu.Nie biorę, nie chce żeby kapali synka, wykąpie zaraz po powrocie do domu żeby obmyć że szpitala.
Kusisz kobietoZapraszam na popołudniowa kawke