Anulaa88
Fanka BB :)
@KatiNails też mam 0.5 cm różnicy na długości nóg[emoji4] i skoliozę[emoji4] masaże mi zawsze pomagały, po urodzeniu muszę do nich wrócić[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co czytałam, to możeA może wylecieć do toalety w trakcie sikania i nawet nie będzie się wiedziało , że wyleciał ? Czy raczej coś zostanie jednak i przy podtarciu zauważy się na papierze
Nie bo skolioza jest niewielkaTo boli cie przez to kregoslup co?
Hyhy ja mialam z krwia tydzien temu i co [emoji23]Ja ani nie zagladam do kibelka ani nie patrze na papier takze mysle, ze nawet sie nie skapne w sumie tylko podbarwiony ma znaczenie przed samym porodem wiec sie nie przejmuje
To dobrze :*Nie bo skolioza jest niewielka
Ty miałaś pierwsza rodzic!!Szykuj sie [emoji23]
Ja mam niewielką skolioze i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*@KatiNails też mam 0.5 cm różnicy na długości nóg[emoji4] i skoliozę[emoji4] masaże mi zawsze pomagały, po urodzeniu muszę do nich wrócić[emoji4]
Malutko przytylas ❤ ja kocham szpile ale wiem ze kregoslup by mi siadlJa przez ostatnie 3 tygodnie, co sobotę byłam w szpilkach na ślubach[emoji4][emoji106]i to moich wysokich[emoji16] Teraz mam zamiar iść w niskich, więc tym bardziej dam radę[emoji16] Zresztą to kwestia przyzwyczajenia do chodzenia w takich butach[emoji4] Ja praktycznie codziennie w pracy musiałam w takich być[emoji4] A jeśli chodzi o ograniczenia ciała... jeszcze chyba nie mam[emoji4]oprócz wystającego brzucha, który tylko przeszkadza mi w jedzeniu[emoji23] bo ciągle się brudzę. Na wagę nie narzekam, bo tylko przytyłam 4kg.
Hyhyhyhyhy ja sobie chyba na was zaczekam [emoji23]Ty miałaś pierwsza rodzic!! Ja mam niewielką skolioze i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*
Ja też niby lekką, ale przez zły materac umierałam po nocy... teraz jest super[emoji4]Ale i tak dla profilaktyki będę chodzić na masaże, bo dużo lepiej mi po nich było[emoji16]Ty miałaś pierwsza rodzic!! Ja mam niewielką skolioze i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*
Malutko, bo przez przymusową dietę schudłam dużo, a 4kg liczę od wagi wejściowej w książeczce ciąży[emoji4]Malutko przytylas [emoji173] ja kocham szpile ale wiem ze kregoslup by mi siadl
Ja ani nie zagladam do kibelka ani nie patrze na papier takze mysle, ze nawet sie nie skapne w sumie tylko podbarwiony ma znaczenie przed samym porodem wiec sie nie przejmuje