reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Szykuj sie [emoji23]
Ty miałaś pierwsza rodzic!!
@KatiNails też mam 0.5 cm różnicy na długości nóg[emoji4] i skoliozę[emoji4] masaże mi zawsze pomagały, po urodzeniu muszę do nich wrócić[emoji4]
Ja mam niewielką skolioze :) i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy :) ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona :) a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*

Ja przez ostatnie 3 tygodnie, co sobotę byłam w szpilkach na ślubach[emoji4][emoji106]i to moich wysokich[emoji16] Teraz mam zamiar iść w niskich, więc tym bardziej dam radę[emoji16] Zresztą to kwestia przyzwyczajenia do chodzenia w takich butach[emoji4] Ja praktycznie codziennie w pracy musiałam w takich być[emoji4] A jeśli chodzi o ograniczenia ciała... jeszcze chyba nie mam[emoji4]oprócz wystającego brzucha, który tylko przeszkadza mi w jedzeniu[emoji23] bo ciągle się brudzę. Na wagę nie narzekam, bo tylko przytyłam 4kg.
Malutko przytylas ❤ ja kocham szpile ale wiem ze kregoslup by mi siadl ;)

Ty miałaś pierwsza rodzic!! Ja mam niewielką skolioze :) i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy :) ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona :) a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*
Hyhyhyhyhy ja sobie chyba na was zaczekam [emoji23]

Ty miałaś pierwsza rodzic!! Ja mam niewielką skolioze :) i kręgosłup bolał mnie dwa razy w życiu - po ciąży z synem i jak miałam pierwszy intensywny sezon w pracy :) ale kilka masaży u mojego taty i byłam jak nowonarodzona :) a tak ogólnie problemów z kręgosłupem nie mam oprócz tego lekkiego skrzywienia przez tą nogę :*
Ja też niby lekką, ale przez zły materac umierałam po nocy... teraz jest super[emoji4]Ale i tak dla profilaktyki będę chodzić na masaże, bo dużo lepiej mi po nich było[emoji16]
Malutko przytylas [emoji173] ja kocham szpile ale wiem ze kregoslup by mi siadl ;)
Malutko, bo przez przymusową dietę schudłam dużo, a 4kg liczę od wagi wejściowej w książeczce ciąży[emoji4]

reklama
Do góry