reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam te tanie za 50 zł i chodziłam cała zimę prawie w nich i nic się nie działo. Dużo osób tez ma po prostu niestety problem ze stawianiem prosto stop i prawidłowym chodem i dlatego one się zapadają często do środka :D
Dokładnie [emoji23] większość populacji ma teraz koslawe kostki :) u mnie rodzeństwo jest po zabiegach :) Aleks pewnie też to będzie czekać. To chyba teraz najczęstsza wada postawy [emoji23]
I nie ważne jakie buty, jakiej firmy osoby z takim problemem poscinaja zawsze podeszwy na ukos [emoji23]
A moja mama jeszcze pracuje na ortopedii dziecięcej więc wogole wiem jaki to częsty problem [emoji23]

A może wylecieć do toalety w trakcie sikania i nawet nie będzie się wiedziało , że wyleciał ? Czy raczej coś zostanie jednak i przy podtarciu zauważy się na papierze
U mnie po korzystaniu z WC przy podcieraniu się zawsze zauważalam. A czy w trakcie jeszcze coś dodatkowo nie poszło to już nie wiem [emoji23]

Dokładnie [emoji23] większość populacji ma teraz koslawe kostki :) u mnie rodzeństwo jest po zabiegach :) Aleks pewnie też to będzie czekać. To chyba teraz najczęstsza wada postawy [emoji23]
I nie ważne jakie buty, jakiej firmy osoby z takim problemem poscinaja zawsze podeszwy na ukos [emoji23]
To ja tak mam z jedna stopa :p

To ja tak mam z jedna stopa :p
Może też być na jednej :*
Ja np mam jedną nogę pół cm krótsza od drugiej i mi to poszło w kręgosłup. Mam delikatna skolioze właśnie przez to że się biodra układają jedno niżej drugie wyżej.
A mój Aleks nabity, to przez ciężar właśnie przez jedną nożke krótsza bardziej koslawosc kostek ma widocznej na jednej z nich. Na obu problem ale na jednej bardziej po prostu

reklama
No to powodzenia :) tez 2 tyg temu miałam zamiar na imprezę iść w obcasach niskich na słupku, jednak to było niemożliwe przy tym już tygodniu ciąży i niestety ograniczeniach ciała. Teraz w te upały w 38/39 tyg ciąży tym bardziej nie wyobrażam sobie ubrać takich bucików :D
Ja przez ostatnie 3 tygodnie, co sobotę byłam w szpilkach na ślubach[emoji4][emoji106]i to moich wysokich[emoji16] Teraz mam zamiar iść w niskich, więc tym bardziej dam radę[emoji16] Zresztą to kwestia przyzwyczajenia do chodzenia w takich butach[emoji4] Ja praktycznie codziennie w pracy musiałam w takich być[emoji4] A jeśli chodzi o ograniczenia ciała... jeszcze chyba nie mam[emoji4]oprócz wystającego brzucha, który tylko przeszkadza mi w jedzeniu[emoji23] bo ciągle się brudzę. Na wagę nie narzekam, bo tylko przytyłam 4kg.

Do góry