reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam te tanie za 50 zł i chodziłam cała zimę prawie w nich i nic się nie działo. Dużo osób tez ma po prostu niestety problem ze stawianiem prosto stop i prawidłowym chodem i dlatego one się zapadają często do środka :D
Dokładnie [emoji23] większość populacji ma teraz koslawe kostki :) u mnie rodzeństwo jest po zabiegach :) Aleks pewnie też to będzie czekać. To chyba teraz najczęstsza wada postawy [emoji23]
I nie ważne jakie buty, jakiej firmy osoby z takim problemem poscinaja zawsze podeszwy na ukos [emoji23]
A moja mama jeszcze pracuje na ortopedii dziecięcej więc wogole wiem jaki to częsty problem [emoji23]

A może wylecieć do toalety w trakcie sikania i nawet nie będzie się wiedziało , że wyleciał ? Czy raczej coś zostanie jednak i przy podtarciu zauważy się na papierze
U mnie po korzystaniu z WC przy podcieraniu się zawsze zauważalam. A czy w trakcie jeszcze coś dodatkowo nie poszło to już nie wiem [emoji23]

Dokładnie [emoji23] większość populacji ma teraz koslawe kostki :) u mnie rodzeństwo jest po zabiegach :) Aleks pewnie też to będzie czekać. To chyba teraz najczęstsza wada postawy [emoji23]
I nie ważne jakie buty, jakiej firmy osoby z takim problemem poscinaja zawsze podeszwy na ukos [emoji23]
To ja tak mam z jedna stopa :p

To ja tak mam z jedna stopa :p
Może też być na jednej :*
Ja np mam jedną nogę pół cm krótsza od drugiej i mi to poszło w kręgosłup. Mam delikatna skolioze właśnie przez to że się biodra układają jedno niżej drugie wyżej.
A mój Aleks nabity, to przez ciężar właśnie przez jedną nożke krótsza bardziej koslawosc kostek ma widocznej na jednej z nich. Na obu problem ale na jednej bardziej po prostu

reklama
No to powodzenia :) tez 2 tyg temu miałam zamiar na imprezę iść w obcasach niskich na słupku, jednak to było niemożliwe przy tym już tygodniu ciąży i niestety ograniczeniach ciała. Teraz w te upały w 38/39 tyg ciąży tym bardziej nie wyobrażam sobie ubrać takich bucików :D
Ja przez ostatnie 3 tygodnie, co sobotę byłam w szpilkach na ślubach[emoji4][emoji106]i to moich wysokich[emoji16] Teraz mam zamiar iść w niskich, więc tym bardziej dam radę[emoji16] Zresztą to kwestia przyzwyczajenia do chodzenia w takich butach[emoji4] Ja praktycznie codziennie w pracy musiałam w takich być[emoji4] A jeśli chodzi o ograniczenia ciała... jeszcze chyba nie mam[emoji4]oprócz wystającego brzucha, który tylko przeszkadza mi w jedzeniu[emoji23] bo ciągle się brudzę. Na wagę nie narzekam, bo tylko przytyłam 4kg.

Do góry