reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhy no widzisz cholera no [emoji23] moze caly jeszcze nie wyszedl? [emoji14] ale jakby to zebrac w calosc to duzo tego bylo,serio :/
No u mnie to samo [emoji23]
A jeszcze dziś klientka mi mówi : mam nadzieję że nie zaczniesz dziś rodzic.. Bo ona ma takie szczęście że jak przychodzi do ciężarnej na końcówce, albo ciężarna do niej to tego samego dnia, najpóźniej następnego rodzi [emoji23]
Także mam jej dać znać czy się jeszcze trzymamy w dwupaku czy już nie [emoji23]

reklama
No u mnie to samo [emoji23]
A jeszcze dziś klientka mi mówi : mam nadzieję że nie zaczniesz dziś rodzic.. Bo ona ma takie szczęście że jak przychodzi do ciężarnej na końcówce, albo ciężarna do niej to tego samego dnia, najpóźniej następnego rodzi [emoji23]
Także mam jej dać znać czy się jeszcze trzymamy w dwupaku czy już nie [emoji23]
To uwazaj [emoji23][emoji23][emoji23]

Zapadają się te tanie podroby, te droższe oryginalne są sztywne , stabilne i nie wyglądają jak takie kłapciaki :p

Ja miałam te tanie za 50 zł i chodziłam cała zimę prawie w nich i nic się nie działo. Dużo osób tez ma po prostu niestety problem ze stawianiem prosto stop i prawidłowym chodem i dlatego one się zapadają często do środka :D

reklama
Nie do końca jak śluz śluz [emoji14] u mnie i w jednej i drugiej ciąży to taka przezroczysta gęsta zwarta 'nitka'. Dużo gestszy niż śluz.
A może wylecieć do toalety w trakcie sikania i nawet nie będzie się wiedziało , że wyleciał ? Czy raczej coś zostanie jednak i przy podtarciu zauważy się na papierze

Do góry