Anulaa88
Fanka BB :)
Pięknie[emoji16]Witam się z Wami po wizycie
Dziś 35+3.
KTG w porządku, skurcze na poziomie 55. Mała już bardzo nisko, główka w dół, już nie ma raczej szans na fikołka [emoji14] Wazy już prawie 2850g. Szyjka zamknięta. Termin z USG wychodzi na 18.08, fajna data by była To by było 6 dni przed terminem. Mówiłam coś, ze jeszcze w zasadzie miesiac do terminu, ale lekarka jakby coś nieśmiało chciała zasugerować, ze może być szybciej, ale tego nie powiedziała, bo to roznie być może, zbytnio się tym nie sugeruje [emoji14] Mój się wystraszył mówił od razu do mojej siostry, żeby pomogła mi się dziś spakować
Dziękuję[emoji4]Na allegro są takie tabliczki przeźroczyste a na zamówienie można wygrawerować życzenia albo zdjęcie. My jak ostatnio byliśmy na tym 50-leciu ślubu dziadków T. to właśnie takie prezenty dostawali a my poszliśmy na łatwiznę i daliśmy bukiet kwiatów..
Chrzestny z żoną[emoji16]więc bardzo bliska...I zawsze twierdziłam, że wszystko mają[emoji16]35 rocznica to koralowa.. moze rybki moeskie zartuje [emoji14] dla kogos bliskiego czy dalszego? Rodzina czy przyjaciele?