reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam się z Wami po wizycie ;)
Dziś 35+3.
KTG w porządku, skurcze na poziomie 55. Mała już bardzo nisko, główka w dół, już nie ma raczej szans na fikołka [emoji14] Wazy już prawie 2850g. Szyjka zamknięta. Termin z USG wychodzi na 18.08, fajna data by była ;) To by było 6 dni przed terminem. Mówiłam coś, ze jeszcze w zasadzie miesiac do terminu, ale lekarka jakby coś nieśmiało chciała zasugerować, ze może być szybciej, ale tego nie powiedziała, bo to roznie być może, zbytnio się tym nie sugeruje [emoji14] Mój się wystraszył :D mówił od razu do mojej siostry, żeby pomogła mi się dziś spakować :p
Pięknie[emoji16]
Na allegro są takie tabliczki przeźroczyste a na zamówienie można wygrawerować życzenia albo zdjęcie. My jak ostatnio byliśmy na tym 50-leciu ślubu dziadków T. to właśnie takie prezenty dostawali a my poszliśmy na łatwiznę i daliśmy bukiet kwiatów..
Dziękuję[emoji4]
35 rocznica to koralowa.. moze rybki moeskie :D zartuje [emoji14] dla kogos bliskiego czy dalszego? Rodzina czy przyjaciele?
Chrzestny z żoną[emoji16]więc bardzo bliska...I zawsze twierdziłam, że wszystko mają[emoji16]

reklama
Witam się z Wami po wizycie ;)
Dziś 35+3.
KTG w porządku, skurcze na poziomie 55. Mała już bardzo nisko, główka w dół, już nie ma raczej szans na fikołka :p Wazy już prawie 2850g. Szyjka zamknięta. Termin z USG wychodzi na 18.08, fajna data by była ;) To by było 6 dni przed terminem. Mówiłam coś, ze jeszcze w zasadzie miesiac do terminu, ale lekarka jakby coś nieśmiało chciała zasugerować, ze może być szybciej, ale tego nie powiedziała, bo to roznie być może, zbytnio się tym nie sugeruje :p Mój się wystraszył :D mówił od razu do mojej siostry, żeby pomogła mi się dziś spakować :p
Super ❤️ szykuj się , już nie długo :-* dzidzia już duża [emoji7]

Nie, nie mam skierowania, bo moj lekarz stwierdzil ze juz sie nie zobaczymy :p takze lekko sie zdziwi jak przyjade w czwartek na wizyte :D ja mam wg lekarza 38+5 dzis ;)
To co chwilę inaczej Ci ten tydzień podaje. Pierw byłaś tydzień za mna, później dzień przede mną, później równo ze mną, a teraz 4 dni za mną , masakra [emoji23]
Daj znać co Ci lekarz powie :D

reklama
Pięknie[emoji16] Dziękuję[emoji4]Chrzestny z żoną[emoji16]więc bardzo bliska...I zawsze twierdziłam, że wszystko mają[emoji16]
Ja dostalam od mojego na rocznice krysztal z dedykacja ;) oczywiscie wierszyk moze byc inny :D ten kwiat w srodku jest w 3d bardzo ladnie to wyglada ;) i to krysztal a nie szklo ;) do tego kupilabym kwiat w doniczce,aby nie usechl za szybko.. jakis piekny storczyk czy inny o pieknych kwiatach.. to juz zalezy od zasobnosci porfela.. nawiazalabym np do mandarynki owocujacej.. bo jest piekna.. dlugozyjaca.. rodzi owoce ktore sa sa slodkie.. rozumiesz aluzje? ;) czy glupi pomysl?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry