reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Może wykup im jakiś voucher na kolacje albo do spa :)
Oooo to fajny pomysł :) a moi rodzice np na 25 rocznice dostali voucher na sesję fotograficzną, moja mama była zachwycona, mój tata najpierw średnio nastawiony, ale później zmienił zdanie. Zdjęcia wyszły suuuuper. Ale to zależy od ludzi, czy by się na takie coś pisali ;) bo skoro to 35 rocznica, to pewnie są już trochę starsi od moich rodziców [emoji16]

reklama
Dziewczynki, które jeszcze niw urodziły: już wszystkie nasze dzieci będą lewkami, a nie rakami [emoji16] No chyba, że ktoś czeka na pannę [emoji16][emoji16][emoji16]
Mój mąż jest rak a teść lew i szczerze to wolałabym mieć też syna raka jeśli znak zodiaku ma taki wpływ na charakter☺
Mój teść to ciężki przypadek.. ale podobno dziewczyny lwy są gorsze☺moja bratowa jedna jest lew i potwierdzam niestety ☺ to już bym wolała pannę jak mój tato☺ ale to ile musiałabym przenosić? Od kiedy jest panna?

Mój mąż jest rak a teść lew i szczerze to wolałabym mieć też syna raka jeśli znak zodiaku ma taki wpływ na charakter[emoji5]
Mój teść to ciężki przypadek.. ale podobno dziewczyny lwy są gorsze[emoji5]moja bratowa jedna jest lew i potwierdzam niestety [emoji5] to już bym wolała pannę jak mój tato[emoji5] ale to ile musiałabym przenosić? Od kiedy jest panna?
Od 24 sierpnia chyba dopiero :)

Oooo to fajny pomysł :) a moi rodzice np na 25 rocznice dostali voucher na sesję fotograficzną, moja mama była zachwycona, mój tata najpierw średnio nastawiony, ale później zmienił zdanie. Zdjęcia wyszły suuuuper. Ale to zależy od ludzi, czy by się na takie coś pisali ;) bo skoro to 35 rocznica, to pewnie są już trochę starsi od moich rodziców [emoji16]
No starsi...[emoji16]I przede wszystkim mój Chrzestny, to człowiek, który uważa że nic nie jest mu potrzebne i jest strasznie skąpy[emoji16]np. Ma auto i trzyma je w garażu, żeby go nie zniszczyć... jeździ nim tylko, "jak trzeba". Poleruje to ci tydzień [emoji23] nikt poza nim nie może go używać[emoji16] choćby się paliło i waliło[emoji16]
Więc sesja spodobałaby się cioci na pewno[emoji16]A ona biedna potem by wysłuchiwała[emoji23]

No starsi...[emoji16]I przede wszystkim mój Chrzestny, to człowiek, który uważa że nic nie jest mu potrzebne i jest strasznie skąpy[emoji16]np. Ma auto i trzyma je w garażu, żeby go nie zniszczyć... jeździ nim tylko, "jak trzeba". Poleruje to ci tydzień [emoji23] nikt poza nim nie może go używać[emoji16] choćby się paliło i waliło[emoji16]
Więc sesja spodobałaby się cioci na pewno[emoji16]A ona biedna potem by wysłuchiwała[emoji23]
No tak myślałam, moi rodzice akurat są dość młodzi i wiekiem i duchem, ale już np ludziom koło 60 lat bym się chyba nie odważyła dać bonu na sesję :)

reklama
Do góry