reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry

@Marta_Bdg gratulacje!!! Cudowna dziewczynka!!!

@klaudiaa975 nosz kurcze niech coś się w końcu rusza!

@oliwiapatrycja super, że już wychodzicie!

@Ankan jeszcze troszkę i będziecie się sobą cieszyć w domu

@KatiNails u mojego kuzyna syn urodził się w 50 urodziny swojej babci :). Ciocia się śmiała, że jeżeli urodzi się w jej 50 to wyprawia chrzciny i nie miała odwrotu :D. To był jej pierwszy wnuk.

Moja Marta też szybko zaczęła mówić, a chodzić 2 tyg po roczku. Na roczek zrobiła pierwsze 2 kroczki.

My dzisiaj grillujemy z sąsiadami. Właśnie zrobiłam surówkę Coleslaw.

reklama
A może on Ci załatwi to wywoływanie wcześniej? Musisz z nim porozmawiać.
Wątpię. Skoro dał skierowanie i powiedział , że wywołają tydzień po terminie. A pozatym leży dziewczyny 40+5 i nic nie mówią jeszcze o wywołaniu :// będzie lepiej chyba jechać do domu i czekać na poród w spokoju. Tylko głupio mi trochę , że wczoraj przyjechałam a jutro będę chciała wyjść , mogą robić problem ? Głupio patrzeć itp ?

Dzień dobry

@Marta_Bdg gratulacje!!! Cudowna dziewczynka!!!

@klaudiaa975 nosz kurcze niech coś się w końcu rusza!

@oliwiapatrycja super, że już wychodzicie!

@Ankan jeszcze troszkę i będziecie się sobą cieszyć w domu

@KatiNails u mojego kuzyna syn urodził się w 50 urodziny swojej babci :). Ciocia się śmiała, że jeżeli urodzi się w jej 50 to wyprawia chrzciny i nie miała odwrotu :D. To był jej pierwszy wnuk.

Moja Marta też szybko zaczęła mówić, a chodzić 2 tyg po roczku. Na roczek zrobiła pierwsze 2 kroczki.

My dzisiaj grillujemy z sąsiadami. Właśnie zrobiłam surówkę Coleslaw.

Za dobrze jej widocznie :(

Klaudia ja urodzilam 41+6 właśnie wtedy mi wywolywali, to jest niby ostateczny termin 2 tygodnie po terminie...

No i tu tak chcą tej dziewczynie robić. W 42tc. To nie rozumiem gadania. 28 kończy pani 40 tydzień to 3 sierpnia wywołamy, zeby na weekend nie siedzieć.. :/ przyjadę i będą mnie trzymać dwa tygodnie ehhhhhhh

Wątpię. Skoro dał skierowanie i powiedział , że wywołają tydzień po terminie. A pozatym leży dziewczyny 40+5 i nic nie mówią jeszcze o wywołaniu :// będzie lepiej chyba jechać do domu i czekać na poród w spokoju. Tylko głupio mi trochę , że wczoraj przyjechałam a jutro będę chciała wyjść , mogą robić problem ? Głupio patrzeć itp ?
Ja tez pojechalam w pt wyszlam w sobote.. takze dlaczego ma ci byc glupio? Najwyzej wrocisz nie ;) ja sie smieje ze zaoszczedzili u mnie na obiadach :D

reklama
Do góry