Dlatego pisałam że są wyjątki od regułyTu tez nie ma reguły, wszystko zależy od dziecka tak naprawdę. Ja szybko chodziłam i szybko mówiłam, natomiast moja siostra zaczęła mówić dopiero w wieku 3 lat. A mam kuzyna który praktycznie od roku babla jak stary [emoji23]
reklama
E
Ewka34
Gość
Moja corka tez szybko zaczela chodzic i mowic najpierw po swojemu pozniej pierwsze slowaTu tez nie ma reguły, wszystko zależy od dziecka tak naprawdę. Ja szybko chodziłam i szybko mówiłam, natomiast moja siostra zaczęła mówić dopiero w wieku 3 lat. A mam kuzyna który praktycznie od roku babla jak stary [emoji23]
Tzn ja nie pisze o takim po swojemu tylko pierwsze słowa że idzie zrozumieć to słowo jak dziecko powie [emoji14]Moja corka tez szybko zaczela chodzic i mowic najpierw po swojemu pozniej pierwsze slowa
Maljan
Fanka BB :)
Nie wiem a on pracuje w tym szpitalu?To po co mi gin mówił , że wywołają ten tydzień po. Nie można się nastawić na nic eh :/
Maljan
Powodzenia, życzę żeby chociaż Twoje plany się spełniły [emoji16]Wiaodomo, każda z nas inna ja licze, ze damy rade [emoji5] jakiś masażyk i te sprawy + herbata moja hah
E
Ewka34
Gość
No ja wiem ze oto ci chodzilo tylko pisze jak z moja bylo wiadomo ze nie gadala jak stary hyhy ale potrafila powiedzic daj.. albo cos takiegoTzn ja nie pisze o takim po swojemu tylko pierwsze słowa że idzie zrozumieć to słowo jak dziecko powie [emoji14]
Biedroneczka10
Moja córka zaczęła chodzić jak miała 9 miesięcy a mówić jak 11 po dziecinnemu ale już można było się dogadać zdaniami a nie slowami pojedynczymi. Jest dużo bardziej sprawna fizycznie niż jej rowiesnicy. Naprawdę nie ma reguły zupełnie. Każde dziecko jak i dorosły jest inne.Tzn ja nie pisze o takim po swojemu tylko pierwsze słowa że idzie zrozumieć to słowo jak dziecko powie [emoji14]
Wczoraj mi mama powiedziała że mi brzuch opadł, puchne jak serdelek odciągnie mnie w pachwinach strasznie. Termin na 14 sierpnia także jeszcze dużo czasu ale już momentami mam dość. Mój mąż wtedy mnie uspokaja i mówi że już niedługo tyle wytrzymałam. Ma rację oczywiście i wszystko zniosę ale te opuchlizny mnie wykończą
Anulaa88
Ale super, że już wychodzicie[emoji9] trzymajcie się tam[emoji16]Tak albo 2 bo maz jeszcze synka ogarnie jedzie po nas . A do szpitala mamy tak z 25 km
G
gosc12
Gość
Podobno tak ale przez jakiś czas nie na tym oddziale bo się zmieniają :/Nie wiem a on pracuje w tym szpitalu?
reklama
Biedroneczka10
A może on Ci załatwi to wywoływanie wcześniej? Musisz z nim porozmawiać.Podobno tak ale przez jakiś czas nie na tym oddziale bo się zmieniają :/