reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja mama miała 2 porody w 37 tyg. Ja pierwszy porod miałam w zaczętym 39 tyg.

Ja staniki też kupiłam na aktualny rozmiar ;).

U nas w końcu pada. Cały dzień było takie ciężkie powietrze, moze w końcu będzie można lepiej oddychać. I nareszcie mogłam odslonic okna. Moje kwiaty też się ucieszą z odrobiny światła Hehe.

Zrobili mi USG, badanie na fotelu, pobrali wymaz czy coś tam na tą bakterie i już leżę na sali. Chyba tylko do kontroli , nic się nie dzieje jeśli chodzi o poród. Szkoda , że mój teraz będzie sam a ja tu.. :( ale przynajmniej pod kontrolą malutka jest. Skurczy było kilka ale małych bo na 60/70
Moze cos sie szykuje kochana ;) oby :*

@Meml dziekuje :* dobrze ;) psychicznie tez juz lepiej ;) poczekamy sobie te 2 tyg albo i 4 jak bedzie 42 tydz ;) skurcze mam ale, odpukac ,nie az tak bolesne,ale sa ;) zobaczymy w nocy co bedzie ;)

Moze cos sie szykuje kochana ;) oby :*

@Meml dziekuje :* dobrze ;) psychicznie tez juz lepiej ;) poczekamy sobie te 2 tyg albo i 4 jak bedzie 42 tydz ;) skurcze mam ale, odpukac ,nie az tak bolesne,ale sa ;) zobaczymy w nocy co bedzie ;)

E no wątpię.. 60 to nic.. tylko , że wtedy lekko brzuch twardniał a np teraz leżę i boli dużo mocniej więc bez sensu te ktg. Mała się zaczęła ruszać, więc chyba bez sensu ten przyjazd był tutaj.
A u Ciebie 2 lub 3 :) bo tydzień po terminie wywołają. 2 tygodnie po terminie to już by było za długo myślę :*
Mi został tydzień / dwa :( szkoda , że tak daleko od K jestem a on w przyszły wtorek już jedzie do Niemiec :(:(:(:(

reklama
E no wątpię.. 60 to nic.. tylko , że wtedy lekko brzuch twardniał a np teraz leżę i boli dużo mocniej więc bez sensu te ktg. Mała się zaczęła ruszać, więc chyba bez sensu ten przyjazd był tutaj.
A u Ciebie 2 lub 3 :) bo tydzień po terminie wywołają. 2 tygodnie po terminie to już by było za długo myślę :*
Mi został tydzień / dwa :( szkoda , że tak daleko od K jestem a on w przyszły wtorek już jedzie do Niemiec :(:(:(:(
Moj przyjazd tez byl bez sensu.. teraz po tych gmeraniach i wczoraj i dzis mam plamienie.. :/

Do góry