Cześć Ciężaróweczki przy sobocie
@karkula309 gratulacje!! Taka niespodzianka! Wraca szybko do zdrówka :*
@oliwiapatrycja Tobie również gratuluję, mała jest cudowna!! ach jakbym chciała już swoją mieć przy sobie
@Gienio mam to samo z tą waga. Moja w 37+0 miała 2 450g Lekarz powiedział po prostu że malutka ale że wszystko ok. No ale nie odnotowałam żeby mi jakieś przepływy sprawdzał czy łożysko więc zaczęłam się martwić. dziewczyny trochę mnie uspokoiły że każde dziecko inne itp, że błąd pomiaru. A tu na fb rzeczywiście ciągle te posty o wadze i większość po 3kg już ma i też mnie to denerwuje. Zwłaszcza jak laski piszą o wadze takiej jak mojej małej i że lekarz stwierdził hipotrofie. A ja tak sobie myślę czy wszystkie dzieci musza być identyczne? Kurczę przecież każda z nas jest inna, jedna ma 180cm a inna 150cm. Moja od początku była trochę mniejsza na usg wagowo. Staram się o tym nie myślęc. Mimo że mała to dość silna bestia bo kopie o wiele mocniej niż syn który przy porodzie ważył 3 450. a też na statnim usg prze dporodem lekarz mówił że ma 2500, a urodzony prawie 1 kg więcej. Więc może moje dzieci mają krótkie nózki albo małe główki dlatego taki obraz wagi na usg wychodzi... No nic szkoda czasu na zamartwianie się.
Trzymajcie się mamuśki, już ostatnie dni przed nami