reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie tort upieczony, muszę tylko ozdobić :D szarlotka upieczona [emoji7] jeszcze sałatka z [emoji527] i filetem z kurczaka [emoji23] i zrobić obiad.
IMG_20180721_124117.jpg
IMG_20180721_124108.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_124117.jpg
    IMG_20180721_124117.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 398
  • IMG_20180721_124108.jpg
    IMG_20180721_124108.jpg
    89,3 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Powiem Ci, że mnie w ogóle strasznie bolą nogi w nocy ;/

Ja miewam takie noce jeżeli mam aktywniejszy dzień... Wczoraj godzinka w makro a ja myślałam że się do auta nie doturlam :D dziś chciałam posprzątać łazienkę ale posegregowałam śmieci, wytarłam lustro i opadłam z sił... Coraz bliżej coraz ciężej niestety. I pewnie znów mi nogi zaczną puchnąć. Niby fajnie by było w nocy mieć nogi wyżej ułożone ale ja tak 2 minuty wytrzymuje i koniec bo zmieniam pozycję do spania milion razy :D

Karkula gratulacje [emoji846] to maluszek zaskoczył szybkim wyjściem [emoji846]

Ewka34 w domu lepiej poczekać na regularne skurcze. Może następnym razem będzie milszy personel? Czasami takie mocne przepowiadające mogą nawet tydzień przed porodem męczyć [emoji849]

Miłego dnia [emoji846]
Damy rade ;)

A ja dziewczyny dziś odwaliłam :)
Pożyczyłam sobie od chłopaka takie szorty bieliźniane w krateczkę do spania. Rano umyłam się i ubrałam sukienkę, która jest lekko tam przejrzysta. Wyszłam z psem na spacer i się w drodze powrotnej zorientowałam, że nie zmieniłam bielizny na swoją :D:D szorty dość że wystawały spod sukienki to jeszcze były widoczne przez materiał :D:D:D:D hahaha mam nadzieję że jak ktoś zwrócił na to uwagę to przymknął oko ze względu na mój stan :D

@Ewka34 współczuje Ci bardzo że się tak nacierpisz :(
Ja w ogóle nie wierzę w KTG. W dzień porodu po południu w ogóle żadnych skurczy nie było i położna mi mówiła że nic się nie dzieje że jeszcze mam się przygotować na jakieś 2 tygodnie w dwupaku. W nocy jechałam na porodówkę. Podłączona do KTG miałam tak koszmarne skurcze że nikomu nie życzę. A położna że nic się nie pisze i nic się nie dzieje. To mega frustrujące. Ja przerażona jak to kierwa nic się nie dzieje jak ja tu zdycham z bólu, to co to będzie jak się zacznie coś dziać???? No ale oczywiście to były normalne regularne skurcze porodowe i kilka godzin później miałam już syna przy sobie. Także u mnie KTG ani razu nie pokazało prawdy. Teraz ide pierwszy raz we wtorek ale jakoś sceptycznie do tego podchodzę, bardziej sprawdzic tętno i aktywność maluszka niż ewentualne skurcze
U mnie tak samo ;) boli a twierdza ze nic nie ma np..
Damy rade ;)

A ja dziewczyny dziś odwaliłam :)
Pożyczyłam sobie od chłopaka takie szorty bieliźniane w krateczkę do spania. Rano umyłam się i ubrałam sukienkę, która jest lekko tam przejrzysta. Wyszłam z psem na spacer i się w drodze powrotnej zorientowałam, że nie zmieniłam bielizny na swoją :D:D szorty dość że wystawały spod sukienki to jeszcze były widoczne przez materiał :D:D:D:D hahaha mam nadzieję że jak ktoś zwrócił na to uwagę to przymknął oko ze względu na mój stan :D
Hit [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry