reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie tort upieczony, muszę tylko ozdobić :D szarlotka upieczona [emoji7] jeszcze sałatka z [emoji527] i filetem z kurczaka [emoji23] i zrobić obiad.
IMG_20180721_124117.jpg
IMG_20180721_124108.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_124117.jpg
    IMG_20180721_124117.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 391
  • IMG_20180721_124108.jpg
    IMG_20180721_124108.jpg
    89,3 KB · Wyświetleń: 380
reklama
Powiem Ci, że mnie w ogóle strasznie bolą nogi w nocy ;/

Ja miewam takie noce jeżeli mam aktywniejszy dzień... Wczoraj godzinka w makro a ja myślałam że się do auta nie doturlam :D dziś chciałam posprzątać łazienkę ale posegregowałam śmieci, wytarłam lustro i opadłam z sił... Coraz bliżej coraz ciężej niestety. I pewnie znów mi nogi zaczną puchnąć. Niby fajnie by było w nocy mieć nogi wyżej ułożone ale ja tak 2 minuty wytrzymuje i koniec bo zmieniam pozycję do spania milion razy :D

Karkula gratulacje [emoji846] to maluszek zaskoczył szybkim wyjściem [emoji846]

Ewka34 w domu lepiej poczekać na regularne skurcze. Może następnym razem będzie milszy personel? Czasami takie mocne przepowiadające mogą nawet tydzień przed porodem męczyć [emoji849]

Miłego dnia [emoji846]
Damy rade ;)

A ja dziewczyny dziś odwaliłam :)
Pożyczyłam sobie od chłopaka takie szorty bieliźniane w krateczkę do spania. Rano umyłam się i ubrałam sukienkę, która jest lekko tam przejrzysta. Wyszłam z psem na spacer i się w drodze powrotnej zorientowałam, że nie zmieniłam bielizny na swoją :D:D szorty dość że wystawały spod sukienki to jeszcze były widoczne przez materiał :D:D:D:D hahaha mam nadzieję że jak ktoś zwrócił na to uwagę to przymknął oko ze względu na mój stan :D

@Ewka34 współczuje Ci bardzo że się tak nacierpisz :(
Ja w ogóle nie wierzę w KTG. W dzień porodu po południu w ogóle żadnych skurczy nie było i położna mi mówiła że nic się nie dzieje że jeszcze mam się przygotować na jakieś 2 tygodnie w dwupaku. W nocy jechałam na porodówkę. Podłączona do KTG miałam tak koszmarne skurcze że nikomu nie życzę. A położna że nic się nie pisze i nic się nie dzieje. To mega frustrujące. Ja przerażona jak to kierwa nic się nie dzieje jak ja tu zdycham z bólu, to co to będzie jak się zacznie coś dziać???? No ale oczywiście to były normalne regularne skurcze porodowe i kilka godzin później miałam już syna przy sobie. Także u mnie KTG ani razu nie pokazało prawdy. Teraz ide pierwszy raz we wtorek ale jakoś sceptycznie do tego podchodzę, bardziej sprawdzic tętno i aktywność maluszka niż ewentualne skurcze
U mnie tak samo ;) boli a twierdza ze nic nie ma np..
Damy rade ;)

A ja dziewczyny dziś odwaliłam :)
Pożyczyłam sobie od chłopaka takie szorty bieliźniane w krateczkę do spania. Rano umyłam się i ubrałam sukienkę, która jest lekko tam przejrzysta. Wyszłam z psem na spacer i się w drodze powrotnej zorientowałam, że nie zmieniłam bielizny na swoją :D:D szorty dość że wystawały spod sukienki to jeszcze były widoczne przez materiał :D:D:D:D hahaha mam nadzieję że jak ktoś zwrócił na to uwagę to przymknął oko ze względu na mój stan :D
Hit [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry