reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Co do watku zamknietego, kto umie niech zqkłada, a za jakis czas pomysli sie moze o grupie zamknietej na portalu społecznościowym

Ja przez ten jeden dzien jelitowki schudłam dwa kilo, a wymiotowałam tylko raz. Nie zniosłabym codziennych wymiotów. Od wczoraj moj mąż chory tez wymiotował :/

Masakra :( musimy na siebie uważać bo w ciąży nie trudno o infekcje :(

A jeśli chodzi o portale społecznościowe to ja odpadam bo nie mam nigdzie konta ani na fejsie ani nigdzie... Ot taki przypadek :) jak komuś o tym mówię że nie mam fejsbuka to nikt nie dowierza i mówią, że przecież wszyscy mają fejsa... nie potrzebne mi to wgl :)

A po zabiegu dostalas jakies wytyczne co nie mozna robic? Ile dzwigac, wspolzyc itd?
Powiedzieli ze napewno do pierwszej @ nie dzwigac jak najwiecej odpoczywac prowadzic oszczedny tryb życia. Nie kąpać się w wannie tylko w prysznicu.Jesli chodzi i wspolzycie w szpitalu mi powiedzieli ze dopiero po pierwszej @a lekarz mi powiedzial ze jak tylko ustapia plamienia to mozna... kazdy inaczej (my jeszcze sie wstrzymujemy ) za tydzien mam do odbioru wypis i wynik badania i wtedy zobaczę co i jak. Jeśli chodzi o starania to w szpitalu mi powiedzieli że po 3 miesiącach mozemy sie starać.

@KatiNails 3maj się [emoji31] mam nadzieję, że to ogarniecie z lekarzem [emoji9]

Ja nie dołączę do dyskusji o płci, bo mi to obojętne, nie przejmuję się rzeczami, na które nie mam wpływu [emoji16] oczywiście chętnie poznam płeć, jak lekarz zobaczy :) ale wyprawkę to w dużej mierze uniseksową będę pewnie robić na wszelki wypadek no i na przyszłość [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

@czarna_jagoda mnie Aleksandra podoba sie od dawna i mojemu mezowi takze. Jakos jestesmy w tym temacie zgodni. A Olesia na Aleksandre juz sie nie wola to wlasnie pokolenie naszych babc tak zdrabnialo. ;)

Ja wiem ze nikt normalny by tak może nie wolał. Ale obawiam się ze tesciowie po złośliwości by mogli wołać właśnie Olesia.

U nas będzie albo Bartosz albo Małgosia.

reklama
Hello

Ja płeć poznałam w 12 tc i teraz bardzo chciałabym żeby to było dziewczynka. Jak kiedyś zamknięty wątek to Wam napiszę dlaczego [emoji17]

Pralinka92, też myslam żeby załączyć zamknięty wątek moglibyśmy wstawiać zdjęcia i pisać o tym o czym nie mamy odwagi na otwartym ale może niech większość się opowie za czym są [emoji6]

Jakie macie plany na dzisiejszy obiad - totalnie nie mam weny [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To szybko poznałaś płeć :-)ja trochę czytałam informacji należy ten temat i że w takich tygodniach jest trochę za wcześnie bo narządy chłopca i dziewczynki na tym etapie jeszcze wyglądają podobnie. Chociaż wolałabym tez juz poznać płeć to nie wiem jak z tym będzie :-)
Tez jestem za wątkiem zamkniętym :-)ja mam jutro usg 12.4 tydz ale wątpię że poznam płeć jeszcze z moim szczęściem :-/
a miałas robione usg w 3d czy to zwykle w 12 tyg?

Ostatnia edycja:
Do góry