reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Co do watku zamknietego, kto umie niech zqkłada, a za jakis czas pomysli sie moze o grupie zamknietej na portalu społecznościowym

Ja przez ten jeden dzien jelitowki schudłam dwa kilo, a wymiotowałam tylko raz. Nie zniosłabym codziennych wymiotów. Od wczoraj moj mąż chory tez wymiotował :/

Masakra :( musimy na siebie uważać bo w ciąży nie trudno o infekcje :(

A jeśli chodzi o portale społecznościowe to ja odpadam bo nie mam nigdzie konta ani na fejsie ani nigdzie... Ot taki przypadek :) jak komuś o tym mówię że nie mam fejsbuka to nikt nie dowierza i mówią, że przecież wszyscy mają fejsa... nie potrzebne mi to wgl :)

A po zabiegu dostalas jakies wytyczne co nie mozna robic? Ile dzwigac, wspolzyc itd?
Powiedzieli ze napewno do pierwszej @ nie dzwigac jak najwiecej odpoczywac prowadzic oszczedny tryb życia. Nie kąpać się w wannie tylko w prysznicu.Jesli chodzi i wspolzycie w szpitalu mi powiedzieli ze dopiero po pierwszej @a lekarz mi powiedzial ze jak tylko ustapia plamienia to mozna... kazdy inaczej (my jeszcze sie wstrzymujemy ) za tydzien mam do odbioru wypis i wynik badania i wtedy zobaczę co i jak. Jeśli chodzi o starania to w szpitalu mi powiedzieli że po 3 miesiącach mozemy sie starać.

@KatiNails 3maj się [emoji31] mam nadzieję, że to ogarniecie z lekarzem [emoji9]

Ja nie dołączę do dyskusji o płci, bo mi to obojętne, nie przejmuję się rzeczami, na które nie mam wpływu [emoji16] oczywiście chętnie poznam płeć, jak lekarz zobaczy :) ale wyprawkę to w dużej mierze uniseksową będę pewnie robić na wszelki wypadek no i na przyszłość [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

@czarna_jagoda mnie Aleksandra podoba sie od dawna i mojemu mezowi takze. Jakos jestesmy w tym temacie zgodni. A Olesia na Aleksandre juz sie nie wola to wlasnie pokolenie naszych babc tak zdrabnialo. ;)

Ja wiem ze nikt normalny by tak może nie wolał. Ale obawiam się ze tesciowie po złośliwości by mogli wołać właśnie Olesia.

U nas będzie albo Bartosz albo Małgosia.

reklama
Hello

Ja płeć poznałam w 12 tc i teraz bardzo chciałabym żeby to było dziewczynka. Jak kiedyś zamknięty wątek to Wam napiszę dlaczego [emoji17]

Pralinka92, też myslam żeby załączyć zamknięty wątek moglibyśmy wstawiać zdjęcia i pisać o tym o czym nie mamy odwagi na otwartym ale może niech większość się opowie za czym są [emoji6]

Jakie macie plany na dzisiejszy obiad - totalnie nie mam weny [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To szybko poznałaś płeć :-)ja trochę czytałam informacji należy ten temat i że w takich tygodniach jest trochę za wcześnie bo narządy chłopca i dziewczynki na tym etapie jeszcze wyglądają podobnie. Chociaż wolałabym tez juz poznać płeć to nie wiem jak z tym będzie :-)
Tez jestem za wątkiem zamkniętym :-)ja mam jutro usg 12.4 tydz ale wątpię że poznam płeć jeszcze z moim szczęściem :-/
a miałas robione usg w 3d czy to zwykle w 12 tyg?

Ostatnia edycja:
Do góry