Mikasa7
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
I ja melduję się w dwupaku,nocka w miarę spokojnie,siku 2 razy, jakieś 2 skurcze. Dziś 37+0 z USG, lekarz pozwolił robić wszystko. Wczoraj wysprzatalam podłogi i część kurzu, dziś na raty umyje 2 małe okienka. No i z Gorki...korci mnie by ubrać już łóżeczko...I nasze koce do spania wyprać.. Ale chyba jeszcze poczekam.
I ja melduję się w dwupaku,nocka w miarę spokojnie,siku 2 razy, jakieś 2 skurcze. Dziś 37+0 z USG, lekarz pozwolił robić wszystko. Wczoraj wysprzatalam podłogi i część kurzu, dziś na raty umyje 2 małe okienka. No i z Gorki...korci mnie by ubrać już łóżeczko...I nasze koce do spania wyprać.. Ale chyba jeszcze poczekam.
Polecam gulasz, ja zawsze robię z ligawy, bo tam nie ma tłuszczu i ścięgien. Kroję cebule, podsmażam z dużą ilością papryki słodkiej, podsmażam mięsko,A potem hop do garnka mięsko z cebulą,2 godzinki i super gulasz do kaszy, polecamA ja dzisiaj wstawałam tylko raz na siku ale i tak się nie wyspalam. Jakoś nie mogłam się ułożyć i co chwilę budziłam z bólem kręgosłupa i bioder.
Do tego od zmniejszenia magnezu mam skurcze łydek znowu no ale trzeba jakoś to przeżyć.
Lekarz kazał mi też jeść więcej wołowiny a ja jakoś ogólnie mięsa mało jem bo nie mam ochoty. Nie wiem nawet co zrobić z wołowiny oprócz burgerow chociaż pewnie można wszystko.
Wszystkiego najlepszego dla synka niech rośnie zdrowoA tak wogole mój robak dziś kończy 4 lata [emoji7] w sumie skończył o 1.35 w nocy [emoji7]Zobacz załącznik 879323
Suuuuuuper, powodzenia, trzymamy kciuki!!!:*:*Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]