miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Ale duża dziewczynka, super i jak „szybko”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
No to dowaliłaś do pieca dobrze że Karolina ma trochę dystansu i się nie obraża ? Chyba?
Jakoś sobie nie wyobrażam że mam takie duże dziecko już w brzuchu
Ale ja nie mam nic do seksów, herbat, sprzątania, nawet chodzenia po schodach itp. Przecież nawet lekarze dają takie rady żeby przyspieszyć poród Więc nie mówię, że to coś złego [emoji23]Ta herbata jest również do picia profilaktycznie przed porodem nawet do paru tygodni i pomaga przejść podobno „lżej” poród także dlaczego by nie spróbować? Pare razy się napije, zaszkodzić raczej nie może a już nie przytulalismy się z miesiąc także uważam, że też to nie zbrodnia i bardziej właśnie w żartobliwy sposob chciałam to opisać skoro już u coraz większej ilości szykuje się coś na rzeczy poważnego i nie mam zamiaru nikogo wyganiac, dziecko jeśli nie ma wyjść to nie wyjdzie
Ale ja nie mam nic do seksów, herbat, sprzątania, nawet chodzenia po schodach itp. Przecież nawet lekarze dają takie rady żeby przyspieszyć poród Więc nie mówię, że to coś złego [emoji23]
Ja się tylko lekko "śmieję" z Twojego posta, bo jak dla mnie brzmiał jakbyś sama sobie przeczyła. Nie chcemy wyganiać Małej, ale porobimy rzeczy, które nie oszukujmy się, chcesz żeby "sprowokowały" to żeby Mała wyszła [emoji16] I to nic złego Tylko nie wiem po co takie zaprzeczanie samej sobie [emoji16]
Jak coś to jedz do szpitala. Albo się rozeinie albo wyślą Cie do domuMoja mloda do mnie ostatnio.. schowalas sobie sztucce i kubek? I tak pare razy na dzien.. az w koncu spakowalam ,zeby mi juz nie trula tyle [emoji23]
Mam dzis skurcze takie dosc mocne co godzine gdzies.. i nadal jest krewka jednak.. ale mniej niz wtedy wylecialo.. wiec pewnie plamienie ale bede obserwowac
Spokojnie jak narazie nie mam czym moj konczy dzis o 20 obgadam z nim i zobaczymy.. jak nie ,to w nocy pojedziemyJak coś to jedz do szpitala. Albo się rozeinie albo wyślą Cie do domu
Moja mloda do mnie ostatnio.. schowalas sobie sztucce i kubek? I tak pare razy na dzien.. az w koncu spakowalam ,zeby mi juz nie trula tyle [emoji23]
Mam dzis skurcze takie dosc mocne co godzine gdzies.. i nadal jest krewka jednak.. ale mniej niz wtedy wylecialo.. wiec pewnie plamienie ale bede obserwowac