reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No to dowaliłaś do pieca :Ddobrze że Karolina ma trochę dystansu i się nie obraża ? Chyba?

Jakoś sobie nie wyobrażam że mam takie duże dziecko już w brzuchu :errr::o

Hah nie no spokojnie, biorę to na luzie przecież ;) wiadomo możemy sobie planować i robić w głowie jakieś niecne plany, a dziecko zrobi i tak jak zechce :) [emoji5][emoji28] nasze małe diabełki, maja już swoje temperamenty hah [emoji4][emoji86]

Przyszła paczka z hipp :)

Załączniki

• 20180719_180710.jpg
    20180719_180710.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 127
Ta herbata jest również do picia profilaktycznie przed porodem nawet do paru tygodni i pomaga przejść podobno „lżej” poród także dlaczego by nie spróbować? Pare razy się napije, zaszkodzić raczej nie może ;) a już nie przytulalismy się z miesiąc także uważam, że też to nie zbrodnia i bardziej właśnie w żartobliwy sposob chciałam to opisać skoro już u coraz większej ilości szykuje się coś na rzeczy poważnego :D i nie mam zamiaru nikogo wyganiac, dziecko jeśli nie ma wyjść to nie wyjdzie ;)
Ale ja nie mam nic do seksów, herbat, sprzątania, nawet chodzenia po schodach itp. Przecież nawet lekarze dają takie rady żeby przyspieszyć poród :) Więc nie mówię, że to coś złego [emoji23]
Ja się tylko lekko "śmieję" z Twojego posta, bo jak dla mnie brzmiał jakbyś sama sobie przeczyła. Nie chcemy wyganiać Małej, ale porobimy rzeczy, które nie oszukujmy się, chcesz żeby "sprowokowały" to żeby Mała wyszła [emoji16] I to nic złego :) Tylko nie wiem po co takie zaprzeczanie samej sobie [emoji16]

Ale ja nie mam nic do seksów, herbat, sprzątania, nawet chodzenia po schodach itp. Przecież nawet lekarze dają takie rady żeby przyspieszyć poród :) Więc nie mówię, że to coś złego [emoji23]
Ja się tylko lekko "śmieję" z Twojego posta, bo jak dla mnie brzmiał jakbyś sama sobie przeczyła. Nie chcemy wyganiać Małej, ale porobimy rzeczy, które nie oszukujmy się, chcesz żeby "sprowokowały" to żeby Mała wyszła [emoji16] I to nic złego :) Tylko nie wiem po co takie zaprzeczanie samej sobie [emoji16]

Właśnie po to po co wyżej napisałam - żeby zabrzmiało bardziej żartobliwie gdyby nie każdy zrozumiał intencje tego co napisałam hah :D chociaż wiem, że tutaj by się raczej taka osoba nie znalazła, bo każdy ma przecież luz w sobie :D

My z pieskiem na dworku, wyczesany porządnie, pobiegał i mój Bartek jedzie na kosza od 19-21 a ja zostanę w domku, poprasuję, spojrzę już ostatni raz do toreb wszystkich do szpitala i sprawdzę czy już serio wszystko mam i zrobie porządek taki typu : w jednej rzeczy wszystkie bez wyjątku dla małej, w walizce wszystkie moje, łącznie już z ładowarkami, tabletem i jakąś książka na wszelki wypadek, a w ostatniej prowiant „wakacyjny” hahah :D

Moja mloda do mnie ostatnio.. schowalas sobie sztucce i kubek? I tak pare razy na dzien.. az w koncu spakowalam ,zeby mi juz nie trula tyle :D [emoji23]

Mam dzis skurcze takie dosc mocne co godzine gdzies.. i nadal jest krewka jednak.. ale mniej niz wtedy wylecialo.. wiec pewnie plamienie ;) ale bede obserwowac ;)
Jak coś to jedz do szpitala. Albo się rozeinie albo wyślą Cie do domu

reklama
Moja mloda do mnie ostatnio.. schowalas sobie sztucce i kubek? I tak pare razy na dzien.. az w koncu spakowalam ,zeby mi juz nie trula tyle :D [emoji23]

Mam dzis skurcze takie dosc mocne co godzine gdzies.. i nadal jest krewka jednak.. ale mniej niz wtedy wylecialo.. wiec pewnie plamienie ;) ale bede obserwowac ;)

O właśnie, dzięki kochana za przypomnienie hah, bo w ogóle tego w głowie nie miałam :D

Jasne, obserwuj uważnie i jak coś to smigiem do szpitala :)

Do góry