reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie no w ogóle nie chcecie jej wyganiać po tym co piszesz [emoji14] tak tylko będziesz piła herbatę i kochała się z facetem specjalnie bo ma kilka dni wolnego [emoji14] i tak tylko masz zaplanowane kiedy mogłaby się urodzić [emoji14]
No to dowaliłaś do pieca :Ddobrze że Karolina ma trochę dystansu i się nie obraża ? Chyba?

Jakoś sobie nie wyobrażam że mam takie duże dziecko już w brzuchu :errr::o

reklama
Klaudia często tak jest że ciążę zagrożone są przenoszone :( ale już bliżej niż dalej i tego się trzymaj :)
Masz wogole jakieś objawy zbliżającego się porodu?
Nic :( kręgosłup mnie boli 4 dzień, brzuch jak na okres, czasem kłucie w pochwie. Chyba , że napięcie przedmiesiączkowe się liczy ?[emoji23] mam takie chumorki , że mam siebie samej dość. Ciągle się wyzywam na K, wszytko mnie drażni i chce mi się płakać..

Dziewczyny u nas dzisiaj 19 stopni i deszczowo tak parno duszno. Powiedzcie mi jakby taka pogoda była jak dzisiaj to myślicie że śpiochy + flanelka no i czapeczka na wyjście wystarcza? Bo już miałam plan body z długim rękawem + pieluszka muslinowe i skarpetki i czapeczka jakby było gorąco tak jak było a tu taki lipcopad jest i nie zapowiada się na zmianę pogody.
Ja na taką pogodę jak dziś założyłabym body z długim jakąś bluzę polspiochy skarpetki czapka i kocyk na dwór

Nic :( kręgosłup mnie boli 4 dzień, brzuch jak na okres, czasem kłucie w pochwie. Chyba , że napięcie przedmiesiączkowe się liczy ?[emoji23] mam takie chumorki , że mam siebie samej dość. Ciągle się wyzywam na K, wszytko mnie drażni i chce mi się płakać..
Klaudia tyle już przetrwałaś[emoji16]jeszcze chwilę![emoji16][emoji16]

Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?
Pamiętam że moja siostra też tak miała ze zrobiła siku i była krew ale polozna powiedziała wtedy ze tak może być i niej miało to miejsce tydzień może więcej przed porodem

Dziewczyny u nas dzisiaj 19 stopni i deszczowo tak parno duszno. Powiedzcie mi jakby taka pogoda była jak dzisiaj to myślicie że śpiochy + flanelka no i czapeczka na wyjście wystarcza? Bo już miałam plan body z długim rękawem + pieluszka muslinowe i skarpetki i czapeczka jakby było gorąco tak jak było a tu taki lipcopad jest i nie zapowiada się na zmianę pogody.
Ale pod spod dałabym jeszcze jakieś body na krótki rękaw bądź na ramiączkach.

Ja mam naszykowane , kaftanik i śpiochy. Gdyby było chłodno to body krótki rękaw i długi też naszykowany , plus pieluszka mbambusowa i kocyk :)
A właśnie sobie przypomniałam , że jeszcze czapeczke muszę dopakowac :)

reklama
Ja bym na taką pogode założyła body, spodenki, bluzę, czapeczkę i kocyk lekki raczej

Do góry