GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Jejus gratulacje !!! Ale super wiesci. Jak sie czujesz?Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejus gratulacje !!! Ale super wiesci. Jak sie czujesz?Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Jeszcze chwila i będą inne zmartwienia .Nic kręgosłup mnie boli 4 dzień, brzuch jak na okres, czasem kłucie w pochwie. Chyba , że napięcie przedmiesiączkowe się liczy ?[emoji23] mam takie chumorki , że mam siebie samej dość. Ciągle się wyzywam na K, wszytko mnie drażni i chce mi się płakać..
Cudo [emoji7] [emoji7] [emoji7] az sama nie wierze, ze to juz
Ojjj ja tez.. mam juz dosc tych boli ciaglych..Wiem .. jak nie urodzę w ciągu 8 dni to na pewno zobaczę córkę za 2 tygodnie .. ale tak już bym chciała ją zobaczyć, przytulić
Szybko teraz zleci [emoji16] Ja tam myślę, że twój Kamil jeszcze zdąży zobaczyć córkę[emoji4]Wiem .. jak nie urodzę w ciągu 8 dni to na pewno zobaczę córkę za 2 tygodnie .. ale tak już bym chciała ją zobaczyć, przytulić
Mi bardziej podraznil ginekolog dzis stad ta krewPamiętam że moja siostra też tak miała ze zrobiła siku i była krew ale polozna powiedziała wtedy ze tak może być i niej miało to miejsce tydzień może więcej przed porodem
Jak miałam wizytę w 37+4 Z synem,to po badaniu też plamilam i krwaawilam. Wizyta około 10, o 18 odeszły mi wodyMi bardziej podraznil ginekolog dzis stad ta krew
Ale luzik.. zacznie sie to sie zacznie..
Gatulacje, jesteś dzielna. Witamy Malwinkę
Nie strasz to dzis z pewnoscia spie z grubym recznikiem pod tylkiem i ceratka hyhyhy[emoji23]Jak miałam wizytę w 37+4 Z synem,to po badaniu też plamilam i krwaawilam. Wizyta około 10, o 18 odeszły mi wody
Nie no w ogóle nie chcecie jej wyganiać po tym co piszesz [emoji14] tak tylko będziesz piła herbatę i kochała się z facetem specjalnie bo ma kilka dni wolnego [emoji14] i tak tylko masz zaplanowane kiedy mogłaby się urodzić [emoji14]