Kasiula8989
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuuper, slicznosci:-) gratulacje dzielna Mamo! Jak się czujesz?Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
O jaaaacie ☺ super gratulacje mamusiuMalwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Jak taka żywa krew to może lepiej dzisiaj podjechać ?Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?
ŚliczneZaczęłam się pakować. Przygotowałam ubranka na wyjście. Biorę w rozmiarze 50. Jak będą za małe to maz dowiezie już większe.
Zobacz załącznik 879078 Zobacz załącznik 879079
Tak, dziękuje. Byliśmy w urzędzie u nas w mieście. Mamy przyjść po niedzieli bo system im nie działa. Nadamy nazwisko itp. oni przesla papiery do Kielc , tam gdzie mała się urodzi. Gdyby K nie było , to po porodzie będę mogła sama jechać córkę zarejestrować@klaudiaa975 załatwiliście wszystko w urzędach?[emoji4]
Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Juz nie leci nic,ale bede obserwowac :* tylko spanikowalam niepotrzebnieJak taka żywa krew to może lepiej dzisiaj podjechać ?
Juz nie leci nic,ale bede obserwowac :* tylko spanikowalam niepotrzebnie
Hyhyhy a ona na to "taki ch.j matka,pomeczysz sie jeszcze ha ha" [emoji23]Kilka dni i Michalinka będzie z Tobą :**
Szybko Ci poszło ☺Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/