Dużo tej krwi czy po prostu czop zabarwiony?Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?
reklama
E
Ewka34
Gość
Troche tej krwi bylo ,zadne nitkiDużo tej krwi czy po prostu czop zabarwiony?
Paulana
Fanka BB :)
Paulana, ładna waga malutkiej. Do terminu może mieć ok 4kg
Ja niby też tak coś niecałe 4 miałam więc mam nadzieję że większa nie będzie a i tak obawiałam się klopsa jak mój chłopak ważył niecałe 5 . Poza tym wiecie jak USG pokazuje nie? Może okazać się zupełnie inaczej w rzeczywistości.
To. Jakby dalej leciała to jedzTroche tej krwi bylo ,zadne nitki
Bajunia
Jeśli tylko trochę krwi to pewnie po badaniu bo przecież Ci tam gmyrał a jakby było więcej to szpital dziewczyno. Nie czekaj na skurcze jakby krwi było więcej.Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?
Paulana
Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Jak skurcze są czy wody odejdą to można do szpitala jechać ale jak czop odejdzie to chyba nie trzeba się spieszyć ? No chyba że dużo krwi. Nie wiem ale tak mi sie wydaje z tego co położna mówiła. Może jednak doświadczone dziewczyny się tu jeszcze wypowiedzą.
zanka200389
Ja mam termin na 23.08 ale planowane CC na 18.08Czuję, że mało nas zostanie na drugą połowę sierpnia. ja mam termin na 24.08. ale chciałabym urodzić z 2 tygodnie wcześniej, albo chociaż w terminie, żeby mieć macierzyński
zanka200389
@Vanilia120 ja też od 3 może 4 dni częściej się wyprozniam co dla mnie aż dziwne bo miałam straszne zaparcia. Choć gin stwierdził że wcześniej raczej nie urodze
E
Ewka34
Gość
Poobserwuje i jak cos to smigam do szpitala ale glupia jestem bo sie zestresowalam [emoji23]
reklama
W moje urodziny ^^Ja mam termin na 23.08 ale planowane CC na 18.08