Hahaha [emoji23]Wiesz ze czytajac to pomyslalam o twoich wlosach lonowych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Meml
Fanka BB :)
@KatiNails a co wyszło z pracą Twojego męża? Zdecydował się na zmiany?
Wczoraj z tym adwokatem miał gadac, ale wypadlo mu jeszcze jedno ważne spotkanie z klientek. Dziś maja rozmawiać oni go chcą. A my czekamy aż dowiemy się dokładnych szczegółów@KatiNails a co wyszło z pracą Twojego męża? Zdecydował się na zmiany?
Meml
To trzymam kciuki za dobre warunki!Wczoraj z tym adwokatem miał gadac, ale wypadlo mu jeszcze jedno ważne spotkanie z klientek. Dziś maja rozmawiać oni go chcą. A my czekamy aż dowiemy się dokładnych szczegółów
Anulaa88
Ja od tygodnia mam ściągnięte i czuję się jak kaleka[emoji16] i też mam tylko zostawioną bazę i warstwę topu. I lekarz mi powiedział, że bez problemu tak może być.@Meml chyba masło budyń.
A ja pożegnałam się z moimi długasami (odrost 2, 5 miesiąca haha) przez ten wczorajszy czop..
Zostawiłam tylko warstwę przezroczystej bazy i warstwę topu. Widać płytkę więc w razie czego nie powinno być problemu. Ale za tydzień w czwartek dopytam swojego ginekologa. Zobacz załącznik 879031Zobacz załącznik 879032
Na wrzesień już jestem umówiona na paznokcie, muszę chociaż mega krótkie zrobić, bo oszaleję [emoji23][emoji16]
Ja sobie tez po porodzie kolorem walne [emoji23] sama hybryde. O ile Maja nie będzie się darła od rana do nocy jak Aleks [emoji23]Ja od tygodnia mam ściągnięte i czuję się jak kaleka[emoji16] i też mam tylko zostawioną bazę i warstwę topu. I lekarz mi powiedział, że bez problemu tak może być.
Na wrzesień już jestem umówiona na paznokcie, muszę chociaż mega krótkie zrobić, bo oszaleję [emoji23][emoji16]
@Meml nie dziękuję :* co by nie zapeszyć :*
@oliwiapatrycja - powodzenia :*
Meml
A co się dzieje?Dziś 35+3. Trzymajcie kciuki żeby Majka przynajmniej jeszcze tydzień powiedziała...
Bo coś mi się wydaje, że powoli się zaczyna :/
reklama
Mikasa7
Ja trzymam mocno! Ty też trzymaj za mnie, bo u mnie też kiepskawo...Dziś 35+3. Trzymajcie kciuki żeby Majka przynajmniej jeszcze tydzień powiedziała...
Bo coś mi się wydaje, że powoli się zaczyna :/