reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak, jutro idziemy pozałatwiać te sprawy bo później nie będzie nawet jak. Jeszcze mama mnie kieruje do szpitala, bo mam tę tole brzucha , kręgosłupa. A córka mało się rusza od kilku dni. Pępowina jest wokół barków i strach żeby się nie wslizgnela na szyjke. Dlatego lekarz kazał liczyć ruchy .. nie wiem co robić ://
A ile dzisiaj ruchów naliczyłaś?

reklama
A mnie coś kluje w pipce nawet jak leżę i mały się wtedy nie rusza..dziwneeee
Mnie tak kuli i spytałam lekarza co to znaczy. Powiedział , że szyjka się skraca lub rozwarcie robi. Ja to miałam dość bolesne czasem musiałam kucnac jak szłam. Ale może u Ciebie to oznacza cos innego :) np. synek uderza główka w szyjkę :)

Jasne wpadaj !!!:)
Wydaje mi się , że Twoje dzieci nie były by zadowolone i nie wpuscilyby mnie do takiego królestwa ❤️
Wiecie co zrobilam.. wydusilam sobie z cycka krople siary.. i sprobowalam.. slodkieeee to to [emoji23]
Aha [emoji23] oj Ewka , Ewka :D
Wg USG mam tydz po OM :p
To czemu zawsze mówisz ten termin z USG. I zawsze wydaje mi się , że jesteś tydzień za mną. A ty jesteś dzień przede mną :D wprowadzasz nas w błąd :D
Pewnie u was tam.gdzie jesteście zameldowani bo dziecko jest meldowane automatycznie tam gdzie mama.
Zadzwoń jutro z rana i dokladnie dopytaj :)
Położna mówiła , że tam gdzie dziecko się rodzi, ale nie jest pewna. Więc ufam Wam :) jutro się przejdziemy do nas do urzędu, jak nas skierują do Kielc to podjedziemy tam. Żeby było załatwione :)
Dziekii dziewczyny :-*
Tak wlasnie czytalam.. ale mysle ,moze faktycznie sobie obtarlas na pilce [emoji23]
Ja też [emoji23] że jak skakała na przykład [emoji23]

Ale jest 10 ruchów?? Bo wiesz, możesz ją słabiej czuć, bo ma coraz mniej miejsca[emoji4]
Jest 10 ruchów. Takich bardzo słabych ale jest. Tylko zastanawia mnie jedno , ma być 10 ruchów w ciągu całego dnia. Ale to też trochę bez sensu. Bo nalicze rano do południa , a od 12:00 do nocy nie będzie ani jednego i co.. mam mieć to gdzieś bo rano wyrobiła "normę" ? :/

reklama
Wydaje mi się , że Twoje dzieci nie były by zadowolone i nie wpuscilyby mnie do takiego królestwa ❤️

Aha [emoji23] oj Ewka , Ewka :D

To czemu zawsze mówisz ten termin z USG. I zawsze wydaje mi się , że jesteś tydzień za mną. A ty jesteś dzień przede mną :D wprowadzasz nas w błąd :D

Położna mówiła , że tam gdzie dziecko się rodzi, ale nie jest pewna. Więc ufam Wam :) jutro się przejdziemy do nas do urzędu, jak nas skierują do Kielc to podjedziemy tam. Żeby było załatwione :)
Dziekii dziewczyny :-*

Ja też [emoji23] że jak skakała na przykład [emoji23]
No cooo ciekawa bylam czy juz ma smak :D

Czemu z usg? Myslalam ze sie ten wlasnie liczy i tak trzeba :p

Do góry