reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Prywatnie..i zawsze takie opóźnienia...

To niefajnie że płacisz i musisz czekać.. u mnie to wygląda lepiej bo moja gin ma swój gabinet w jakimś niedużym bloku mieszkanie przerobione na gabinet, poczekalnię i łazienkę i wczoraj przyszłam 20 min przed czasem i od razu jak ktoś wyszedł to mnie przyjęła

Własnie sie dowiedziałam że koleżanka urodziła córeczkę w nocy, Miała termin na za pare dni i malutka urodzona z wagą 3700 i 54cm długa. Boziu, jak ja chce by to już za mną było :)

@klaudiaa975 ominełam jakiś Twoj wpis czy sie nie odzywasz?? weź daj znać :)

@Ewka34 tak sobie pomyslałam (tylko mnie nie ubij w myslach :p )że skoro wy wszyscy urodzeniu w nowiu to może Misia na kolejny nów czeka... (w ogóle nie wiem kiedy to przypada)

Pojadłam śniadanie, powolutku odżywam :)

Ja zaraz idę z mlodym na 'kulki'. Boże nie mam sił już mu zapewniać zajęć. Usiądę sobie, a on niech szaleje [emoji29]
Ja też już nie mam siły zapewniać dzieciom rozrywkę. Wczoraj byliśmy w kinie i na bawialni właśnie bo cały dzień padało. Dziś chcą iść na boisko oni będą grać w piłkę, ja będę siedziała na ławce ale niw chce mi się bo gorąco i nas, może później się przejdziemy a teraz grają w konsolę. Szczęśliwi, bo ostatnio częściej im pozwalam.

To niefajnie że płacisz i musisz czekać.. u mnie to wygląda lepiej bo moja gin ma swój gabinet w jakimś niedużym bloku mieszkanie przerobione na gabinet, poczekalnię i łazienkę i wczoraj przyszłam 20 min przed czasem i od razu jak ktoś wyszedł to mnie przyjęła
No to mnie najbardziej irytuje...płacę i muszę czekać:/ mój tez ma swój gabinet a pacjentek oczywiście full :/ nie wiem jak oni rozpisują te godziny że zawsze jest prawie godzina opóźnienia :(

Ja też już nie mam siły zapewniać dzieciom rozrywkę. Wczoraj byliśmy w kinie i na bawialni właśnie bo cały dzień padało. Dziś chcą iść na boisko oni będą grać w piłkę, ja będę siedziała na ławce ale niw chce mi się bo gorąco i nas, może później się przejdziemy a teraz grają w konsolę. Szczęśliwi, bo ostatnio częściej im pozwalam.
Hehe no tak jak nie masz siły to nie dziwię się, że im pozwalasz grać ;)

reklama
No to mnie najbardziej irytuje...płacę i muszę czekać:/ mój tez ma swój gabinet a pacjentek oczywiście full :/ nie wiem jak oni rozpisują te godziny że zawsze jest prawie godzina opóźnienia :(
Ja chodzę prywatnie i też zawsze czekam. Czasami pól godziny czasami godzinę. Kiedyś się denerwowałam a teraz już nie bo pn przyjmuje nieraz pacjentki pomiędzy wizytami np jak któraś słabiej czuje ruchy, czy wydaje jej się, wody się sączą itp. Sama raz tak byłam z wynikami i zwolnieniem wiec dlatego ma taki opóźnienia

Do góry