Fiorna
Fanka BB :)
A ja jak zwykle siedzę i czekam, opóźnienia są
Chodzisz prywatnie czy na fundusz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jak zwykle siedzę i czekam, opóźnienia są
Prywatnie..i zawsze takie opóźnienia...Chodzisz prywatnie czy na fundusz?
Prywatnie..i zawsze takie opóźnienia...
Ja też już nie mam siły zapewniać dzieciom rozrywkę. Wczoraj byliśmy w kinie i na bawialni właśnie bo cały dzień padało. Dziś chcą iść na boisko oni będą grać w piłkę, ja będę siedziała na ławce ale niw chce mi się bo gorąco i nas, może później się przejdziemy a teraz grają w konsolę. Szczęśliwi, bo ostatnio częściej im pozwalam.Ja zaraz idę z mlodym na 'kulki'. Boże nie mam sił już mu zapewniać zajęć. Usiądę sobie, a on niech szaleje [emoji29]
No to mnie najbardziej irytuje...płacę i muszę czekać:/ mój tez ma swój gabinet a pacjentek oczywiście full :/ nie wiem jak oni rozpisują te godziny że zawsze jest prawie godzina opóźnieniaTo niefajnie że płacisz i musisz czekać.. u mnie to wygląda lepiej bo moja gin ma swój gabinet w jakimś niedużym bloku mieszkanie przerobione na gabinet, poczekalnię i łazienkę i wczoraj przyszłam 20 min przed czasem i od razu jak ktoś wyszedł to mnie przyjęła
Hehe no tak jak nie masz siły to nie dziwię się, że im pozwalasz graćJa też już nie mam siły zapewniać dzieciom rozrywkę. Wczoraj byliśmy w kinie i na bawialni właśnie bo cały dzień padało. Dziś chcą iść na boisko oni będą grać w piłkę, ja będę siedziała na ławce ale niw chce mi się bo gorąco i nas, może później się przejdziemy a teraz grają w konsolę. Szczęśliwi, bo ostatnio częściej im pozwalam.
Ja chodzę prywatnie i też zawsze czekam. Czasami pól godziny czasami godzinę. Kiedyś się denerwowałam a teraz już nie bo pn przyjmuje nieraz pacjentki pomiędzy wizytami np jak któraś słabiej czuje ruchy, czy wydaje jej się, wody się sączą itp. Sama raz tak byłam z wynikami i zwolnieniem wiec dlatego ma taki opóźnieniaNo to mnie najbardziej irytuje...płacę i muszę czekać:/ mój tez ma swój gabinet a pacjentek oczywiście full :/ nie wiem jak oni rozpisują te godziny że zawsze jest prawie godzina opóźnienia