reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzien dobry! :)
U nas bez żadnych zmian, boli itd. Zapowiada się kolejny ciepły dzień, kolejny tydzien zapowiadają jeszcze gorszy powyżej 30 cały czas. Dziś planuje powalczyć dalej z pokojem małej i chyba się spakować do szpitala w końcu :p
Z rana patrzyłam bilety lotnicze na sobotę, żeby siostra mogła do nas przylecieć i jeszcze troszkę staniały. Akurat długo się nie zastanawiając wybiegłam z łóżka jak poparzona [emoji23] żeby zaplacic jak najszybciej, bo oni nawet w trakcie rezerwacji lubią sobie cene zmienic. Udało się, wrocilam do łóżka i mówię do męża ze musimy w sobotę na lotnisko jechac :D Nic wcześniej nie mówiłam, bo nie chciałam zapeszyć ;) Ale bardzo sie cieszę, bo w sobotę będę miała już cała moja rodzinke w komplecie ❤️

Ostatnia edycja:
Dzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą. :) :)
No tak rozumiem :) tylko z ciekawości pytam :) faaajnie, zaraz będziesz mieć malutką po drugiej stronie [emoji7]

Witam :)
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki :p
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?

Nie martw się, nie zgubiło się, bo było to 4 strony temu[emoji23][emoji23][emoji106] niektórzy ci odpisali

Hah oki :D
Widze właśnie :) no to nie ma się czym martwić.
Ja i tak dziś mojemu powiedziałam, ze jak będzie wracał od lekarza to żeby kupił mi w aptece te liście z malin do zaparzania i będę pila to [emoji5]

Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki :p

Dozwolony, ale tez niezbyt dużo, bo jednak każdy lek może zaszkodzić. Ja nawet jak mam zgagę to nie biorę Rennie chociaż mam, wole się nie faszerować. Ale wisodmo takie przeziębienie to inna sprawa. Weź 1 tabletkę teraz i jedna wieczorem i kuruj się tez jakimiś sposobami domowymi typu mleko czosnek miód itd

Dziękuję dziewczyny za wczorajsze życzenia urodzinowe, jestescie kochane :* <3 bardzo miło mi się zrobiło :)
Z tego wszystkiego tak mi goraco , śniadania prawie wcale nie zjadłam , nie mogę uwierzyć że za tak niedługo będę mieć Malwinkę . Na badaniu było z 5 lekarzy i nawet nie wiem co tam mówili do mnie tak się przejęłam

Karolina wszystko dobrego z okazji imienin :*

Dzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą. :) :)
To dluga szyjke masz.. tez mam rozwarcie na cm,tzn mialam zobaczymy jutro.. ja mialam szyjke krociutka.. tez pewnie skorzystalabym z balonika ;)

reklama
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki [emoji14]
Możesz wziąć[emoji5]

Do góry