oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wczoraj takiej kobiecie zalozyli cewnik po poludniu a dzisiaj ok 7 rano jej wypadł później jeszcze podali oksy i 2 godz i urodziła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak rozumiem tylko z ciekawości pytam faaajnie, zaraz będziesz mieć malutką po drugiej stronie [emoji7]Dzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą.
A ja 4 tyg?Spokojnie, tydzień może jeszcze wytrzymacie w dwupaku ja już 2 tyg chodzę z rozwarciem [emoji14]
Nie martw się, nie zgubiło się, bo było to 4 strony temu[emoji23][emoji23][emoji106] niektórzy ci odpisali
Witam
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?
To dluga szyjke masz.. tez mam rozwarcie na cm,tzn mialam zobaczymy jutro.. ja mialam szyjke krociutka.. tez pewnie skorzystalabym z balonikaDzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą.
Możesz wziąć[emoji5]Witam
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki [emoji14]
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?