oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wczoraj takiej kobiecie zalozyli cewnik po poludniu a dzisiaj ok 7 rano jej wypadł później jeszcze podali oksy i 2 godz i urodziła 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak rozumiemDzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą.![]()
![]()
A ja 4 tyg?Spokojnie, tydzień może jeszcze wytrzymacie w dwupakuja już 2 tyg chodzę z rozwarciem [emoji14]
Nie martw się, nie zgubiło się, bo było to 4 strony temu[emoji23][emoji23][emoji106] niektórzy ci odpisali
Witam
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki![]()
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?
To dluga szyjke masz.. tez mam rozwarcie na cm,tzn mialam zobaczymy jutro.. ja mialam szyjke krociutka.. tez pewnie skorzystalabym z balonikaDzisiaj mam 38.3 tydz szyjka niby ok 2.5 cm rozwarcie na palec czy dzisiaj trochę więcej ale sami zaproponowali czy może dlatego przez to że miałam wysoki puls . Czy może że rano miałam jakieś skurcze . Była okazja to skorzystalam a i tak pewnie za parę dni by się samo zaczęło i znów jechać do szpitala a tak już jednym ciągiem będę i może jak dobrze pójdzie to wyjdę już z małą.![]()
![]()
Możesz wziąć[emoji5]Witam
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki [emoji14]
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?