E
Ewka34
Gość
@klaudiaa975 żyjesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja takie orgazmy przez sen to miałam chyba z 6 razy w ciazy, za każdym razem niestety panikowalam bo u mnie seks zabroniony że względu na tą szyjke..ale nie powiem przyjemne to było hehe. Chyba organizm sam się domagał tego czego mu brakowało i jakoś negatywnie to na szyjke nie wpłynęło.A ja wam powiem że mi los wynagrodził nieprzespana noc. Zasnęłam znowu po 5 i dopiero się obudziłam ale nie sama. Obudził mnie orgazm [emoji16] I to nawet nie bolało ( ostatnio bolał ) a było przyjemne. Dziwne że z reguły mnie to spotyka jak mąż w pracy [emoji16][emoji16] w każdym bądź razie już zapomniałam że jestem niewyspana .
@Gienio śliczne te kąciki maluchów. Nie wiem czy widziałam ładniejsze [emoji39]
Ja jeszcze nie urodziłam nigdy, ale wydaje mi się że to straszaki. Ja mam zamiar jechać do szpitala Jak skurcze będą regularne i co 7 minut. Nie ma co prędzej jechać bo czekanie w szpitalu jest bez sensu, poza tym akcja może się nie rozwinąć.Wklejam jeszcze raz, bo już się zgubiło pare ładnych stron wcześniej, a sama nie wiem co o tym myśleć [emoji3][emoji85]
A słuchajcie, bo mam pytanie.
W nocy tak od 2 pierwszy raz złapał mnie taki ból tępy tam w okolicy dołu tak jakby na okres, ale x 5 i tak chwytało na pare min i puszczało i tak to się działo co pare minut. Nie wiedziałam o co chodzi, bo wcześniej w ogóle nie miałam tych skurczy przepowiadających, ani ogólnie żadnego bólu tak jak połowa tutaj z Was biedne się meczy z różnymi objawami.
A mnie tak nagle złapało i kręgosłup tez mnie trochę bolał wcześniej jak leżałam.
To mogły być tez przepowiadające czy te już przedporodowe? Bo się wyciszyły po 30 minutach, ale było ich ogólnie tak więcej niż 5 i jak patrzyłam to tak co 2 minuty nawet i taki ostry, tępy ból od środka. Mój się wystraszył i ja w sumie tez, bo nie wiedziałam czy mamy się zbierać i jechać te 20 km do szpitala czy przeczekać. Oczywiście przeszło i poszłam spać, dziś żadnych oznak.
Ale nie powiem, przestraszyłam się i zastanawiam się co to mogło być tak konkretnie. I teraz żałuje, ze nie mam w domu tego ktg, bo w takiej sytuacji mogłabym się podpiąć i mieć odp na pytanie „ czy wypada jechać do szpitala czy przesadzam „.
Co to ten cewnik? W sensie mowa o baloniku na rozszerzenie szyjki?Wczoraj takiej kobiecie zalozyli cewnik po poludniu a dzisiaj ok 7 rano jej wypadł później jeszcze podali oksy i 2 godz i urodziła
Ani mnie nie strasz ale wiesz.. tez tak cos czuje ze bede na koncu.. [emoji23]Ja takie orgazmy przez sen to miałam chyba z 6 razy w ciazy, za każdym razem niestety panikowalam bo u mnie seks zabroniony że względu na tą szyjke..ale nie powiem przyjemne to było hehe. Chyba organizm sam się domagał tego czego mu brakowało i jakoś negatywnie to na szyjke nie wpłynęło.
Ja jeszcze nie urodziłam nigdy, ale wydaje mi się że to straszaki. Ja mam zamiar jechać do szpitala Jak skurcze będą regularne i co 7 minut. Nie ma co prędzej jechać bo czekanie w szpitalu jest bez sensu, poza tym akcja może się nie rozwinąć.
No i wszystkiego najlepszego z okazji imienin, niech malutka szybko wychodzi
Co to ten cewnik? W sensie mowa o baloniku na rozszerzenie szyjki?
Coś czuję że w przyszłym tygodniu to tu będzie wysyp porodów, a Ewka urodzi na samym końcu haha nie no żartuje kochana, taki suchar się mnie trzyma.. życzę Ci żeby się już zaczęło i żeby Cię przestało tak męczyć, bo można oglupiec ;*
@Mikasa7 niestety AZS to straszne paskudztwo, ja też choruje na choroby skóry a oprócz tego wszyscy jesteśmy alergikami. Bardzo trudno dojść do tego co uczula bo często to alergie krzyzowe. Już się przyzwyczaiła córka że nie je kakaa a co za tym idzie żadnej czekolady oprócz białej.
Bardzo dojrzałe do tego podchodzi jak na 5 łatkę bo wiadomo że jej przykro jak np w przedszkolu są cukierki czekoladowe ale Panie mamy cudowne i zawsze mają coś dla niej innego
Ten krem co Ci pisałam polecała mi Pani doktor dermatolog-alergolog w szpitalu, spytaj lekarza oczywiście. Myślę że to nie świerzb jednak tylko pewnie jakieś uczulenie.
Tak ten cewnik foleya jest zeby zwiększyć rozwarcieJa takie orgazmy przez sen to miałam chyba z 6 razy w ciazy, za każdym razem niestety panikowalam bo u mnie seks zabroniony że względu na tą szyjke..ale nie powiem przyjemne to było hehe. Chyba organizm sam się domagał tego czego mu brakowało i jakoś negatywnie to na szyjke nie wpłynęło.
Ja jeszcze nie urodziłam nigdy, ale wydaje mi się że to straszaki. Ja mam zamiar jechać do szpitala Jak skurcze będą regularne i co 7 minut. Nie ma co prędzej jechać bo czekanie w szpitalu jest bez sensu, poza tym akcja może się nie rozwinąć.
No i wszystkiego najlepszego z okazji imienin, niech malutka szybko wychodzi
Co to ten cewnik? W sensie mowa o baloniku na rozszerzenie szyjki?
Coś czuję że w przyszłym tygodniu to tu będzie wysyp porodów, a Ewka urodzi na samym końcu haha nie no żartuje kochana, taki suchar się mnie trzyma.. życzę Ci żeby się już zaczęło i żeby Cię przestało tak męczyć, bo można oglupiec ;*
Ja będęMoze a jesli wody mi nie puszcza jak mam rozpoznac przy tych bolach ze to jest to? Ma mnie totalnie wyginac regularnie?
O jak Ci zazdroszczę ☺superBył obchód , potem badanie i zaproponowali mi cewnik ..a ja się zgodziłam i już mam :/ może jutro lub piątek będę mieć małą
Wczoraj takiej kobiecie zalozyli cewnik po poludniu a dzisiaj ok 7 rano jej wypadł później jeszcze podali oksy i 2 godz i urodziła