reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Avalia u mnie wśród znajomych to raczej standard na szczęście. Zazwyczaj dla bobasa jest jakaś drobna zabawka lub ubranko a dla mamy coś co sprawi przyjemność np. jakiś fajny kosmetyk do kąpieli czy coś w tym stylu:) taka mała rzecz a pamiętam że jak sama dostałam jak córkę urodziłam kosmetyki do kąpieli takie relaksujące to poczułam się lepiej :)

reklama
A tak poza tym wróciliśmy do domu. Wakacje boskie , odpoczęłam totalnie i mogę rodzić haha:) a tak serio to jutro badanie gbs więc jeszcze muszę na wyniki poczekać.

Pranie wstawione my rozpakowani i odpoczywam:)

Widziałam rozmowy o paleniu i dla mnie to jest masakra. Sama podpalalam ale raczej jak któraś z Was pisała na imprezach raz na długi czas. Natomiast moja mama paliła jak smok póki nie zachorowala. Dalej pali ale duuuzo mniej i co ważne już nie w domu.
Jak paliła jeszcze w domu to wszystko śmierdziało.
A najgorszy widok dla mnie to rodzice na spacerze z dzieckiem i palenie fajek bleh.
Ale fajnie, że jeszcze odpoczęłaś sobie przed porodem :) teraz tylko oczekiwanie :)

Oddzwonił mój ginekolog. Zdziwiony , że jeszcze dzwoniłam , że jeszcze nie urodziłam [emoji23]. Miałam wybór , jutro na 7:00 lub na 20:00 przyjść na wizytę. Oczywiście wybrałam tą wieczorną godzinę. Po pierwsze , bo muszę się wyspać a po drugie , że może jeszcze urodzę do tego czasu [emoji23] marzenia ❤️ ciekawe ile mała wazy. Dwa tygodnie temu 3.300 :o

Jak się czujesz ? Leżysz sobie, odpoczywasz ?
Dziękuję, że pytasz :). Tak leżę, trochę spałam a teraz wstałam na mecz. Moi jeszcze na basenie. Enno dzwonił, żeby mecz mu nagrac. Umówiliśmy się, że przyjadą ok. 19-stej to w przerwie wstawię mięso do pieczenia i obiorę ziemniaki.

Witam niedzielnie.

Czytam was ale nie mam siły odpowiadać. Dziś mam najgorszy dzień w tek ciąży. Mam nadzieję, że tylko dziś. Boli mnie żołądek, mdli mnie, brzuch twady jak kamień, spina się, spojenie tak napieprza, że nie mogę wstać. Na dodatek mała tak szaleje, że mnie cały dół boli.

Dziękuję, że pytasz :). Tak leżę, trochę spałam a teraz wstałam na mecz. Moi jeszcze na basenie. Enno dzwonił, żeby mecz mu nagrac. Umówiliśmy się, że przyjadą ok. 19-stej to w przerwie wstawię mięso do pieczenia i obiorę ziemniaki.
Też bym poszła na basen [emoji7] ale boje się , że wody mi odejdą i nawet nie będę wiedziała , a tez myślę , że nie bardzo na koniec w siedlisko bakterii iść pływać. Nie wykorzystałam w ogóle tego ciepła w tym roku. Nie byłam posiedzieć nad wodą, na basenie otwartym, nigdzie na wycieczce czy kilku dniowych wakacjach :(

Witam niedzielnie.

Czytam was ale nie mam siły odpowiadać. Dziś mam najgorszy dzień w tek ciąży. Mam nadzieję, że tylko dziś. Boli mnie żołądek, mdli mnie, brzuch twady jak kamień, spina się, spojenie tak napieprza, że nie mogę wstać. Na dodatek mała tak szaleje, że mnie cały dół boli.
Biedna.. i Ciebie nie ominęły ciążowe dolegliwości. Weź nospe, magnez i odpocznij. Ale nie masz chyba skurczy ?

reklama
Do góry