reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja tak na rozluźnienie zapytam : czy rozwazalyscie moze stosowanie pieluszek wielorazowych ? Ja wciaz o tym mysle - idea fajna ,ale czy dałabym radę z 3 dzieci i jeszcze takim praniem non stop pieluszek , to nie wiem :) moze sprobuje i zobaczymy , jak mi pójdzie. Sam opis co trzeba kupic na start i Jak to sie montuje to na razie dla mnie czarna magia
Ja nie rozważałam[emoji4]idę na łatwiznę [emoji16]

Wiecie co, tak mnie naszło... wiem głupia baba ze mniem, jaka stara taka głupia...

Właśnie dotarła do mnie wieść że kuzynka urodziła synka :) i strasznie mnie wkurza jak słyszę, że jakiś maluch się urodził... nosz kurde, przecież on sam się nie rodzi, to matka musi ducha wyzionąć by wykluć to dziecko :D wiem, głupie.... :p :D

Moi pojechali na wycieczkę rowerową nad jezioro a ja sama w domu zostałam, robię obiad na jutro. Wstawiłam pranie, może poodkurzam. Potem pewnie znów na drzemce polegnę ale jakoś muszę zrobić cokolwiek bo nieróbstwo źle na mnie działa :)
To mój jak chce mi ciśnienie podnieść apropo porodu to mówi , że przy Natalce dwa razy stękłam i się mała urodziła. A ja mu mówię wtedy że dobrze że to nie on stękał bo by się nie urodziła.

A ja tak na rozluźnienie zapytam : czy rozwazalyscie moze stosowanie pieluszek wielorazowych ? Ja wciaz o tym mysle - idea fajna ,ale czy dałabym radę z 3 dzieci i jeszcze takim praniem non stop pieluszek , to nie wiem :) moze sprobuje i zobaczymy , jak mi pójdzie. Sam opis co trzeba kupic na start i Jak to sie montuje to na razie dla mnie czarna magia

Na początku ciąży myślałam o tym ale jednak na początek trzeba trochę zainwestować a nie wiem czy mi wystarczy czasu i samozaparcia, żeby wytrwać i żeby to się opłacało.

reklama
Do góry