reklama
Gienio
Fanka BB :)
Ha ha No wlasnie to tak jest , ze dzieci od wiercenia i przeciągania przebijają „niechcący „ pęcherz .Dzień dobry my cały czas w dwupaku. Mały w dobrej formie, śmieją się, że mam mały brzuch a On jest duży i nie miał miejsca już się przeciągac to przebil ale ogólnie mu tam dobrze czekam na super śniadanie
Ja musze zwlec sie z lozka i wziąć euthyrox a tez obudziłam sie bardzo głodna
Biedroneczka10
No to będzie łobuzem zapewnie jak od małego taki wandalizm w brzuchuDzień dobry my cały czas w dwupaku. Mały w dobrej formie, śmieją się, że mam mały brzuch a On jest duży i nie miał miejsca już się przeciągac to przebil ale ogólnie mu tam dobrze czekam na super śniadanie
Ankan
Jeszcze nie wyszedł z brzucha a już dokazuje i robi po swojemuNo to będzie łobuzem zapewnie jak od małego taki wandalizm w brzuchu
karkula309
To w takim układzie u mnie też już jest ten wiek, bo mi się też nie chce i jestem zmęczona [emoji16]Haha ja też[emoji16] ale może to już ten wiek [emoji4] Karolina jest jeszcze młoda [emoji16]
Maljan
A przecież wy z Karoliną chyba w tym samym wieku, albo rok różnicy [emoji16][emoji16][emoji16]To w takim układzie u mnie też już jest ten wiek, bo mi się też nie chce i jestem zmęczona [emoji16]
Maljan
Dawaj znać, powodzenia!Dzień dobry
Ja jestem w drodze do szpitala. Gdzieś od 2 godz boli mnie brzuch, albo plecy. Takie mocniejsze bóle okresowe. I tak spałam po ok. 10-20 min. Pewnie nic złego się nie dzieje, ale wolę skontrolować.
Gienio
Trzymam mocno kciuki , warto sprawdzić o co chodzi . Napisz potem.Dzień dobry
Ja jestem w drodze do szpitala. Gdzieś od 2 godz boli mnie brzuch, albo plecy. Takie mocniejsze bóle okresowe. I tak spałam po ok. 10-20 min. Pewnie nic złego się nie dzieje, ale wolę skontrolować.
reklama
Jedz jedz :* powodzenia :*Dzień dobry