reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Miłej imprezki :)

Dziękuje [emoji3] jeszcze 1,5 h i będziemy się zbierać, bo jednak czuje zmęczenie po tym całym sprzątaniu i mój już powiedzial, że dziś jak się wyśpimy to od rana po śniadanku on wszystko już dokończy sprzątać, a ja mam leżeć i odpoczywać :) chyba do niego dotarło [emoji854][emoji846]

Późno macie tą imprezkę [emoji16] do 2 to podziwiam, ja teraz na imprezkach to siedzę max do 22-23 bo już później zmęczona jestem [emoji16]

Imprezka tu już eczesniej się zaczęła, ale zanim się ogarnelismy, odpoczelismy to akurat tak jak planowałam na 22 przyjechać żeby mój sobie posiedział ze znajomymi i później do domku. Niech tez coś ma od życia, żeby później nie miał takich humorkow [emoji14]

W spiętych włosach wyglądasz jak nie ty [emoji16] ale ładnie, podobają mi się takie koki :)

A no fakt, rzadko kiedy tak mam upięte, po prostu to już dziś dzień przed myciem i uczesane, rozpuszczone to jakoś nie przekonywały i postanowiłam pójść na łatwiznę i żeby jakoś się prezentować [emoji3] dziękuje [emoji8]

Dobra koncze,bo czuje sie jak wiewiorka po kofeinie (z tej bajki skok przez plot) i znow cos debilnego palne i kogos zestresuje.. :(

Ja mam ciężkie nocki zazwyczaj nie mogę spać lub podpis chwilę i budzę się teraz pewnie bo spałam na n iewygodnym łóżku i też mnie rwalo po bokach ..więc nadrobie zaległości i poczytam co w trawie piszczy

reklama
Hej hej - melduje sie w 2 paku . Wieczorem nie powiem nie było fajnie , bo dziecko bardzo kopało i mam wrażenie , ze cały czas zmienia pozycje , bo teraz czuje kręcenie wiercenie mrowienie po skrajnej lewej stronie brzucha tak jakby znowu leżała poprzecznie , No i meczy zgaga - bardzo meczy cos tam musi mi kopać i uciskać , bo az refluks mam.

A wy jak ?

@Ankan nie denerwuj sie kochana , lekarze wiedza co robią , beda kontrolować crp i tyle pewnie chcą cie dociągnąć chociaż do 36 tygodnia a @Ewka34 martwi sie o ciebie jak każda z nas dlatego tak pyta , bo tu inne dziewczyny pisały , ze Jak były w podobnej sytuacji , to miały inne postępowanie . Teraz z biegiem czasu wiem ze procedury sie zmieniają i jak kiedys natychmiast rozwiązywali ciąże to teraz mierzą parametry mamy i płodu i jesli nie ma takiej konieczności, to czekają na bezpieczny tydzień Albo rozpoczęcie akcji , zapewne każdy szpital tez ma troche inaczej . Napisz nam jak tam dzis sie czujesz .

@Ewka34 pospalas troche ? Jak tam u Ciebie?

Do góry