reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Miłej imprezki :)

Dziękuje [emoji3] jeszcze 1,5 h i będziemy się zbierać, bo jednak czuje zmęczenie po tym całym sprzątaniu i mój już powiedzial, że dziś jak się wyśpimy to od rana po śniadanku on wszystko już dokończy sprzątać, a ja mam leżeć i odpoczywać :) chyba do niego dotarło [emoji854][emoji846]

Późno macie tą imprezkę [emoji16] do 2 to podziwiam, ja teraz na imprezkach to siedzę max do 22-23 bo już później zmęczona jestem [emoji16]

Imprezka tu już eczesniej się zaczęła, ale zanim się ogarnelismy, odpoczelismy to akurat tak jak planowałam na 22 przyjechać żeby mój sobie posiedział ze znajomymi i później do domku. Niech tez coś ma od życia, żeby później nie miał takich humorkow [emoji14]

W spiętych włosach wyglądasz jak nie ty [emoji16] ale ładnie, podobają mi się takie koki :)

A no fakt, rzadko kiedy tak mam upięte, po prostu to już dziś dzień przed myciem i uczesane, rozpuszczone to jakoś nie przekonywały i postanowiłam pójść na łatwiznę i żeby jakoś się prezentować [emoji3] dziękuje [emoji8]

Dobra koncze,bo czuje sie jak wiewiorka po kofeinie (z tej bajki skok przez plot) i znow cos debilnego palne i kogos zestresuje.. :(

Ja mam ciężkie nocki zazwyczaj nie mogę spać lub podpis chwilę i budzę się teraz pewnie bo spałam na n iewygodnym łóżku i też mnie rwalo po bokach ..więc nadrobie zaległości i poczytam co w trawie piszczy

reklama
Hej hej - melduje sie w 2 paku . Wieczorem nie powiem nie było fajnie , bo dziecko bardzo kopało i mam wrażenie , ze cały czas zmienia pozycje , bo teraz czuje kręcenie wiercenie mrowienie po skrajnej lewej stronie brzucha tak jakby znowu leżała poprzecznie , No i meczy zgaga - bardzo meczy cos tam musi mi kopać i uciskać , bo az refluks mam.

A wy jak ?

@Ankan nie denerwuj sie kochana , lekarze wiedza co robią , beda kontrolować crp i tyle pewnie chcą cie dociągnąć chociaż do 36 tygodnia a @Ewka34 martwi sie o ciebie jak każda z nas dlatego tak pyta , bo tu inne dziewczyny pisały , ze Jak były w podobnej sytuacji , to miały inne postępowanie . Teraz z biegiem czasu wiem ze procedury sie zmieniają i jak kiedys natychmiast rozwiązywali ciąże to teraz mierzą parametry mamy i płodu i jesli nie ma takiej konieczności, to czekają na bezpieczny tydzień Albo rozpoczęcie akcji , zapewne każdy szpital tez ma troche inaczej . Napisz nam jak tam dzis sie czujesz .

@Ewka34 pospalas troche ? Jak tam u Ciebie?

Do góry