reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My dopiero przyjechalismy od mamy ;) malutka dostala ciuszki od mojego mlodszego brata i jego zony ,bo przyjechali z Wawy do mamy na 4 dni ;) jutro wam pokaze.. bardzo milo z ich strony ;) bo nie musieli kupowac ;) i mama dala mi ten projektor lampke diodowa gwiazdkowa ;) powiedziala ze to prezent dla Misi ;) nie chciala kasy ode mnie.. czyli tak jak mowilam.. ;)
Sie usmialismy u mamy.. myslalam ze wody mi odejda od smiechu hyhy bylo baaardzo milo i fajnie.. mlodszego brata nie widzialam od stycznia chyba i wiem ze nie jest to sciema i gra u nich tak jak tu ;) Zobacz załącznik 877690Zobacz załącznik 877691
Ale przytulny kącik :)

reklama
Ewka sorry ale takim tekstem nie potrzebnie mnie stresujesz :( bo według Ciebie co powinnam zrobić
Wiem,przepraszam.. nie chcialam cie zdenerwowac :( ja juz tak mam ze sama sie denerwuje za Ciebie nawet :( pewnie bedac na twoim miejscu tez uwierzylabym lekarzom ;) takze nie bierz sobie az tak moich komentarzy do serca bo ja sie martwie o Ciebie mimo ze Cie nie znam :*

Może.. ale dziwne uczucie ucisku , nie słyszałam o czymś takim jeszcze [emoji16] jak bym był bardzo bardzo głodna i ściśnięta czyms w okolo brzucha ..
Ja miałam nieraz taki ból takie ściskanie wokół jakby mi ktoś pasek wokół brzucha zaciskał aż oddychać nie mogłam bo mi każdy oddech ból powodował. Ale najczęściej to było po tym jak myłam głowę nad wanną na szybko i byłam parę minut pochylona. Jak mnie tak złapało to musiałam się położyć na płasko na łóżku bo nie dało się wystać z bólu. Ale cały dzień tak jak Ty to mnie nigdy nie trzymało. Może to też nerwy bo teraz to już praktycznie każda może polecieć i to jest wielka niewiadoma kiedy i gdzie nas złapie.

Właśnie od kilku dni gwałtownie mi tej energii ubywa :(
Ale chciałam skończyć co miałam skończyć. I finito.
Maz powiedział że wystarczająco przetworów i jak tylko usłyszy że coś będę chciała robić to mnie zje***.
Także oprócz jednej klientki dziennie i zrobienia obiadu nic innego robić nie mogę i leżę.
Nawet moja mama pielęgniarka która uważa że ciąża to nie choroba już się wkurza że przeginam i problemów sobie narobie.
Już się narobiłaś więc teraz zostaje Ci tylko odpoczywać do terminu :) kiedyś trzeba :)

@Ankan poza tym czytalam ze faktycznie dziecko moze byc bez wod do tygodnia nawet ,wiec bardzo cie przepraszam ze cie zdenerwowalam :* glupia jestem :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaaa jak nacisne na sutka wylatuje mi siara tzn taka mocno zolta.. wczesniej byla zoltawokremowa i bezbarwna ,a teraz typowo zolta.. dlaczego,wiecie moze? I prawy sutek mnie mrowi ,nigdy nie mrowil, a swedzial.. :/
Bo już coraz bliżej. Ja cala ciaze miałam zaledwie kilka kropelek. A ostatnio musiałam spać w staniku bo koszula mokra, wodniste i żółte plamy i nie muszę naciskać żeby leciało , a sutki tak bolą okropnie ..

Bo już coraz bliżej. Ja cala ciaze miałam zaledwie kilka kropelek. A ostatnio musiałam spać w staniku bo koszula mokra, wodniste i żółte plamy i nie muszę naciskać żeby leciało , a sutki tak bolą okropnie ..
Dzieki ;) no mi az tak nie ciekna hyhy tylko jak nacisne,a naciskam bo mnie sutki bola :p

Ja miałam nieraz taki ból takie ściskanie wokół jakby mi ktoś pasek wokół brzucha zaciskał aż oddychać nie mogłam bo mi każdy oddech ból powodował. Ale najczęściej to było po tym jak myłam głowę nad wanną na szybko i byłam parę minut pochylona. Jak mnie tak złapało to musiałam się położyć na płasko na łóżku bo nie dało się wystać z bólu. Ale cały dzień tak jak Ty to mnie nigdy nie trzymało. Może to też nerwy bo teraz to już praktycznie każda może polecieć i to jest wielka niewiadoma kiedy i gdzie nas złapie.

Nie mam pojęcia, to raczej taki ucisk jak przy zaciasnych spodniach.. czy leżę czy siedzę. Nie wiem :/

reklama
Do góry