miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Heh. Widzę że chłopy jako główny temat sobotniego wieczoru ale oni to temat rzeka możnaby w nieskończoność bez nich o nich
@Ankan bądź spokojna. Wszystko będzie dobrze. Medycy wiedzą co robią A my to tylko banda rozhormowanych ciężarówek. Jesteś pod opieką i kontrolują twój stan i małego. Jesteś w najlepszych rękach. Jeszcze max parę dni i zaczniesz nowy etap życia
@Meml daj znać koniecznie. Trzymam kciuki.
@miloscwczasachpopkultury Długo potrafisz balowac w tym stanie. Ja o 22ej jestem padnieta i może godzinę czy dwie jeszcze był dłużej dała radę ale 2 w nocy to już koniec.pieknie wyglądasz.
U nas zapowiada się leniwa niedziela. Nie lubię tak przyznam szczerze.no ale może coś się rozkręci
Dziękuje [emoji56] dziś już na wygodnie i oczywiście się nie maluje, bo po co i niech twarz oddycha hah a no jakoś dałam rade, i tak siedziałam ciagle sobie na tarasie, porozmawiałam z ludźmi i miło spędziliśmy czas także nie żałuje.
A już nie mam tak wilgotnych majtek także to na pewno nie były wody, które się lekko mogłyby sączyć czy cokolwiek. Brzuszek wiaodmo już bardzo nisko, ale tez i żołądek ma miejsca więcej, bo mam trochę większy apetyt niż ostatnio jak w ogóle mało co chciałam jesc, także czytałam ze to tez już taki objaw tego, ze zaniedlugo poród, ale nic dziwnego skoro 2,5 tyg zostało mała taka uparta po mnie będzie to i tak wyjdzie o terminie znając życie. Się śmieje oczywiście ze te okna wczoraj i sprzątanie tyle godzin to nie zrobiło na niej wrażenia hahah