reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Heh. Widzę że chłopy jako główny temat sobotniego wieczoru :D ale oni to temat rzeka możnaby w nieskończoność bez nich o nich;)
@Ankan bądź spokojna. Wszystko będzie dobrze. Medycy wiedzą co robią A my to tylko banda rozhormowanych ciężarówek. Jesteś pod opieką i kontrolują twój stan i małego. Jesteś w najlepszych rękach. Jeszcze max parę dni i zaczniesz nowy etap życia;)
@Meml daj znać koniecznie. Trzymam kciuki.
@miloscwczasachpopkultury Długo potrafisz balowac w tym stanie. Ja o 22ej jestem padnieta i może godzinę czy dwie jeszcze był dłużej dała radę ale 2 w nocy to już koniec.pieknie wyglądasz.

U nas zapowiada się leniwa niedziela. Nie lubię tak przyznam szczerze.no ale może coś się rozkręci ;)

Dziękuje [emoji56] dziś już na wygodnie i oczywiście się nie maluje, bo po co i niech twarz oddycha hah :) a no jakoś dałam rade, i tak siedziałam ciagle sobie na tarasie, porozmawiałam z ludźmi i miło spędziliśmy czas także nie żałuje.

A już nie mam tak wilgotnych majtek także to na pewno nie były wody, które się lekko mogłyby sączyć czy cokolwiek. Brzuszek wiaodmo już bardzo nisko, ale tez i żołądek ma miejsca więcej, bo mam trochę większy apetyt niż ostatnio jak w ogóle mało co chciałam jesc, także czytałam ze to tez już taki objaw tego, ze zaniedlugo poród, ale nic dziwnego skoro 2,5 tyg zostało :D mała taka uparta po mnie będzie to i tak wyjdzie o terminie znając życie. Się śmieje oczywiście ze te okna wczoraj i sprzątanie tyle godzin to nie zrobiło na niej wrażenia hahah

reklama
Nie wiem :D nie bierz sobie do serca tego bo mówię , że nie jestem pewna ale gdzies tak kiedyś słyszałam. A może i można :p

Dziękuje [emoji3] jeszcze 1,5 h i będziemy się zbierać, bo jednak czuje zmęczenie po tym całym sprzątaniu i mój już powiedzial, że dziś jak się wyśpimy to od rana po śniadanku on wszystko już dokończy sprzątać, a ja mam leżeć i odpoczywać :) chyba do niego dotarło [emoji854][emoji846]
To cieszę się bardzo , że już lepiej między wami :):)
Dzień dobry

Ja jestem w drodze do szpitala. Gdzieś od 2 godz boli mnie brzuch, albo plecy. Takie mocniejsze bóle okresowe. I tak spałam po ok. 10-20 min. Pewnie nic złego się nie dzieje, ale wolę skontrolować.
Daj znać jak już coś się dowiesz :-*

Mam takie niedzielne pytanko :D
Czy Wasi faceci też wypalają paczke dziennie ?! :realmad: palą z nudów, byle by sobie zapalić. 15zl dziennie. 15x30=450zl miesięcznie ?! I przegadac się nie da ile to jest kasy .. jeszcze jak tego nie widziałam jak na to idzie to machnęłam ręką i pal. Ale w tym miesiącu przyprawia mnie to o koszmarne złości .. :confused2:

Czy Wasi faceci też wypalają paczke dziennie ?! :realmad: palą z nudów, byle by sobie zapalić. 15zl dziennie. 15x30=450zl miesięcznie ?! I przegadac się nie da ile to jest kasy .. jeszcze jak tego nie widziałam jak na to idzie to machnęłam ręką i pal. Ale w tym miesiącu przyprawia mnie to o koszmarne złości .. :confused2:
Mój jako jedyny z rodzeństwa na szczęście nie pali :) ale pewnie znając życie tak odreagowuje stres związany z nową sytuacją:)

Kochana wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Byłabyś z takim facetem też byś czasem troszkę ponarzekala bo często niedoceniamy to co mamy pod nosem [emoji8]
A z łóżkiem dla mnie to naprawdę to był problem on się bal że mi zrobi krzywdę albo wiele rzeczy było dla niego oznaką braku szacunku .. zanim jeszcze zaczęliśmy sypiać ze sobą mówił mi że ( sorki za bezpośredniosc ) że nie wyobraża sobie żeby dziewczyna czy żona robiła mu loda bo to brak szacunku .. myślałam że to tylko takie gadanie ale jak przyszło co do czego to naprawdę tak było . Dobrze że zmienił zdanie bo może źle uważam , ale jednak mam takie zdanie że seks to jednak ważna strefa małżeństwa i to musi być żeby małżeństwo dobrze funkcjonowało

myślę, że seks w małżeństwie to najważniejsza strefa. Bo bliskość możesz okazać mamie/ tacie i rodzinie a do łózka idziesz tylko z mężem / partnerem i to scala związek i buduje Was / Nas jako rodzinę.

reklama
Mnie się nie podobało od początku palenie ( podpalał ) więc jak zaczął do mnie chodzić to przestał podpalać i problemu nie mamy na szczęście :) droga i niezdrowa przyjemność

Do góry