miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Heh. Widzę że chłopy jako główny temat sobotniego wieczoruale oni to temat rzeka możnaby w nieskończoność bez nich o nich
@Ankan bądź spokojna. Wszystko będzie dobrze. Medycy wiedzą co robią A my to tylko banda rozhormowanych ciężarówek. Jesteś pod opieką i kontrolują twój stan i małego. Jesteś w najlepszych rękach. Jeszcze max parę dni i zaczniesz nowy etap życia
@Meml daj znać koniecznie. Trzymam kciuki.
@miloscwczasachpopkultury Długo potrafisz balowac w tym stanie. Ja o 22ej jestem padnieta i może godzinę czy dwie jeszcze był dłużej dała radę ale 2 w nocy to już koniec.pieknie wyglądasz.
U nas zapowiada się leniwa niedziela. Nie lubię tak przyznam szczerze.no ale może coś się rozkręci![]()
Dziękuje [emoji56] dziś już na wygodnie i oczywiście się nie maluje, bo po co i niech twarz oddycha hah
A już nie mam tak wilgotnych majtek także to na pewno nie były wody, które się lekko mogłyby sączyć czy cokolwiek. Brzuszek wiaodmo już bardzo nisko, ale tez i żołądek ma miejsca więcej, bo mam trochę większy apetyt niż ostatnio jak w ogóle mało co chciałam jesc, także czytałam ze to tez już taki objaw tego, ze zaniedlugo poród, ale nic dziwnego skoro 2,5 tyg zostało