reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My dopiero przyjechalismy od mamy ;) malutka dostala ciuszki od mojego mlodszego brata i jego zony ,bo przyjechali z Wawy do mamy na 4 dni ;) jutro wam pokaze.. bardzo milo z ich strony ;) bo nie musieli kupowac ;) i mama dala mi ten projektor lampke diodowa gwiazdkowa ;) powiedziala ze to prezent dla Misi ;) nie chciala kasy ode mnie.. czyli tak jak mowilam.. ;)
Sie usmialismy u mamy.. myslalam ze wody mi odejda od smiechu hyhy bylo baaardzo milo i fajnie.. mlodszego brata nie widzialam od stycznia chyba i wiem ze nie jest to sciema i gra u nich tak jak tu ;)
1531604756282991281118.jpg
15316048069881363050159.jpg

Załączniki

• 1531604756282991281118.jpg
    1531604756282991281118.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 464
  • 15316048069881363050159.jpg
    15316048069881363050159.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 464
Aaaa jak nacisne na sutka wylatuje mi siara tzn taka mocno zolta.. wczesniej byla zoltawokremowa i bezbarwna ,a teraz typowo zolta.. dlaczego,wiecie moze? I prawy sutek mnie mrowi ,nigdy nie mrowil, a swedzial.. :/

Cicha woda brzegi rwie [emoji85]
Wiem, ale on tez dużo robi, bo trochę go przedstawiłam w smutnych barwach, bo jestem zła i smutna z powodu nastrojów jakie ostatnio nad naszym związkiem się unoszą. Ale wierze, ze spokojna rozmowa, przedstawienie swoich oczekiwan, leków i uczuć pomoże. On jest tak ogólnie bardzo spokojny i ciężko go wyprowadzić z równowagi, ale no czasami go poniosło i było jakieś szarpnięcie. To jest mega przykre i wiem ze tak nie powinno byc i na pewno nie tłumacze sobie tego, ze to moja wina i ja go sprowokowałam czy coś, bo tez nie akceptuje takiego zachowania żeby to „facet” był w stanie podnieść rękę lub szarpnąć w chwili złości itd. Ale w rozmowie jak jutro przeprowadzimy to mu powiem swoje właśnie za i przeciw. Jasno postawie sprawę. Dziś już nie mam siły psychicznie i fizycznie tego poruszać, wole już zjesc kebsika, pojechać nad zalew tam posiedzimy sobie, później spacerek z pieskiem i będziemy się powoli szykować na wyjście.
Nie doczytałam, że doszło do jakiegoś szarpania. Tak z doskoku Was dzisiaj czytałam. Karolina nie pozwól sobie na takie rzeczy. Niech to było ostatni raz bo inaczej to przejdziesz nad tym do porządku dziennego i za chwilę sama w nerwach na niego rękę podniesiesz. A to nie o to chodzi , żeby sobie argumenty ręcznie przedstawiać. Nie ważne o co poszło. Ale granice musisz z nim ustalić.
I kobieto nie szalej z tym sprzątaniem. Chociaż pewnie to nerwy za Ciebie większość robiły. Ja jak jestem zdenerwowana to nie mogę usiedzieć na miejscu i właśnie muszę coś robić. Ale pomyśl o malutkiej. Zaraz będzie potrzebowała silnej i spokojnej mamy. Trzymam kciuki za Waszą trójkę ☺

reklama
Do góry