reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Naprawdę bardzo dziękuję.:-* sama dziś myślałam nad tym czy po porodach uda nam się pisać co tam u nas, jak maluszki, jak relacje w domach itd:) pisalyscie o przeniesieniu na Facebooka, ja go nie mam:( więc będzie mi bardzo smutno się z Wami rozstać...:-(
Też mam nadzieję , że raz na jakiś czas kazda znajdzie chwilkę i napiszę co słychać, co u dzidziusia ❤️

reklama
U nas też nie zawsze jest czy było kolorowo. Dużo razy sprawialsmy sobie przykrosc, kłóciliśmy się. Ale oboje wiemy , że nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, kochamy się ponad wszystko i stawiamy siebie na pierwszym miejscu. Z wielu rzeczy zrezygnowaliśmy dla dobra związku, szliśmy na różne kompromisy. Uczymy się dalej i pewnie będziemy całe życie :) u Was też będzie wszystko dobrze, musicie przejść przez ten chwilowy smutny okres. :-*
Dzięki Kochana:-* no tak,życie to sztuka kompromisu. Tylko czasem mam wrażenie że mój stary młodszy mąż za bardzo walczy o siebie. Ale ja muszę uzbroić się w cierpliwość, nauczyć się spokojnej rozmowy i będzie ok:)

Ja to ogólnie planuje zresetować się wcześniej. Uwielbiam spędzać czas z mężem ale bez niego też może być przyjemnie [emoji16]
Tylko jeszcze nie wiem co planuje. Czy z przyjaciółką jakieś spa czy wyjazd jednodniowy .. ale to i tak pewnie zależy od tego ile będzie wymagał ode mnie mały człowiek :)
A widzisz,co to to na pewno. Może gdzieś z siostra wyjadą albo koleżanki zabiore;) kwestia tego jak długo będę karmić piersią, jak będzie mi dane:-)

Zobaczcie co bratowa moja kupiła dla malej:-)

Załączniki

• IMG_20180714_195634.jpg
    IMG_20180714_195634.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Dzięki Kochana:-* no tak,życie to sztuka kompromisu. Tylko czasem mam wrażenie że mój stary młodszy mąż za bardzo walczy o siebie. Ale ja muszę uzbroić się w cierpliwość, nauczyć się spokojnej rozmowy i będzie ok:)
Daj mu troche czasu :* niech się oswoi z myślą , bycia podwójnym ojcem i nowa praca :* będzie dobrze :*

Do góry