reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Obyś miała racje:* narazie mówi,że sytuacja w której się Znaleźliśmy po raz kolejny w życiu,czyli ciąża zagrożona, jej przebieg,jest dla niego najlepsza antykoncepcja. Boję się,że nie będzie jak dawniej... no ale to jeszcze minimum 2 miesiące żeby się przekonać. Mam nadzieję,że uda nam się dogadać i odnaleźć to, co widzieliśmy u siebie na początku zwiazku:)
Życzę ci tego z całego serca :* mam nadzieję że dowiem się kiedyś co u was i że to będą dobre wiadomości [emoji8]

reklama
Życzę ci tego z całego serca :* mam nadzieję że dowiem się kiedyś co u was i że to będą dobre wiadomości [emoji8]
Naprawdę bardzo dziękuję.:-* sama dziś myślałam nad tym czy po porodach uda nam się pisać co tam u nas, jak maluszki, jak relacje w domach itd:) pisalyscie o przeniesieniu na Facebooka, ja go nie mam:( więc będzie mi bardzo smutno się z Wami rozstać...:-(

Naprawdę bardzo dziękuję.:-* sama dziś myślałam nad tym czy po porodach uda nam się pisać co tam u nas, jak maluszki, jak relacje w domach itd:) pisalyscie o przeniesieniu na Facebooka, ja go nie mam:( więc będzie mi bardzo smutno się z Wami rozstać...:-(
Myślę że będziemy pisać co u nas nawet tutaj tylko nie w takim natężeniu jak teraz ;) nawet sprawdzałam to mamusie z innych wątków czasem coś piszą :)

Ale się tu dzieje :):) temat mężczyzn to rzeka heh :) Trochę was tu pomecze tym co zrobiłam. Narazie tylko jedno ale zrobię więcej tych papierowych ozdób. Będzie więcej też wam pokażę :)
Take a look .......
IMG_20180714_212039.jpg

Załączniki

• IMG_20180714_212039.jpg
    IMG_20180714_212039.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 434
Dobra:D tak właśnie myślałam,że za rok w wakacje,na wiosnę, jak dzieci podrosna:D żeby zostawic pociechy mezom i pojechać odpocząć i się zresetowac:D
Ja to ogólnie planuje zresetować się wcześniej. Uwielbiam spędzać czas z mężem ale bez niego też może być przyjemnie [emoji16]
Tylko jeszcze nie wiem co planuje. Czy z przyjaciółką jakieś spa czy wyjazd jednodniowy .. ale to i tak pewnie zależy od tego ile będzie wymagał ode mnie mały człowiek :)

reklama
Też mam takie zdanie,że sprawy łóżkowe są bardzo ważne. I też kiedyś usłyszałam od mojego męża, jak ja nie mogłam się kochać ale byłam chętna,żeby np zrobić mu loda,(również przepraszam za bezposredniosc:)) to zasugerował,że to jak dziwka trochę. Smutno mi się zrobiło i tak się poczułam, bo po prostu chciałam mu pomóc i nie miałam z tym problemu. Teraz będąc w ciąży też chciałam, skoro ja nie mogłam, to chociaż tak pokażmy sobie jakąś tam namiętność,bliskość,żeby mnie za cycka zlapal przy tym:D czy coś,ale on się bal że się przy tym nie tak napne i coś się stanie mi czy dzidzi...To odpiscilam:)
Mój mąż nigdy nie był słodko pierdzacy,ale jak pisałam wcześniej,kiedyś ciągle przytulal, potrafił dac buzi w towarzystwie. Smsy po wyjściu z domu po godzinie typu tęsknię czy kocham, to nigdy się nie zdarzyło. Jest typowym takim samcem i egoista, nie potrafi być bardzo romantyczny. Jest trzy lata młodszy i jest mega buntownikiem. Ale ja pewnie też się zmieniłam,może moje zrzedzenie czy ciągle zakazy, brak możliwości szczerego pogadania o pracy wyjazdach,spowodowały że się odsunal.I zawsze myślałam,że z takim facetem jak Twój mąż czy jak opisuje Klaudia zyloby mi się supet:) Ale mam co mam,haha. I teraz trzeba walczyc;)

U nas też nie zawsze jest czy było kolorowo. Dużo razy sprawialsmy sobie przykrosc, kłóciliśmy się. Ale oboje wiemy , że nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, kochamy się ponad wszystko i stawiamy siebie na pierwszym miejscu. Z wielu rzeczy zrezygnowaliśmy dla dobra związku, szliśmy na różne kompromisy. Uczymy się dalej i pewnie będziemy całe życie :) u Was też będzie wszystko dobrze, musicie przejść przez ten chwilowy smutny okres. :-*

Do góry