reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy ;)
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk :D chociaz wiem ze to nic nie znaczy.. :p

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. :p jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej :p ktory sobie tam zerwalam :p

Wydaje mi się że ciężko jest kogoś po prostu przestać kochać .. :)
Też mi się tak wydawało... Ale przebieg rozmowy, słowa, których mąż używał i stwierdzenia, daly mi do myślenia,że może jednak coś się zmieniło... no nic, muszę poczekać. Skupić się na sobie, na dziś ich. A wszystko inne powinno się powoli ułożyć... Ale tak bardzo brakuje mi przytulić się i żyć normalnie... jednak już 3 miesiące nie jest między nami fajnie. To taka lekcja życia, trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.

Nie mam na razie żadnych kurteczek, a generalnie mam ciuszki na razie do 62 :) z 68 mam dosłownie kilka sztuk
No ja mam tak do 68, z 74 mam kilka sztuk. Zastanawiałam się jedynie nad kurteczką np na chłodne wrzesniowe dni. Mam jeden komplecik ciepły z lumpika na 62 (kosztował chyba 2zł wiec sie nie zastanawiałam) ale może wypadać większy/mniejszy. Na razie chyba odpuszczę ten temat :) Kurde to kupowanie jest takie przyjemne że odpuszczanie przychodzi z trudem :D

Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy ;)

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. :p jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej :p ktory sobie tam zerwalam :p
Niby nic, a jednak :) U mnie poza tym jednym fragmentem z czwartku wszystko zwarte w środku. Troche tego seksu jeszcze i ululasz Michalinę :)

Witam się dzisiaj w 39 tygodniu i od dwóch dni łapie mnie chyba jakis dół :(
Chciałabym już malutka przy sobie mieć, jak tak patrzę na te wszystkie dzidziusie i , że dziewczyny już urodziły to mi tak smutno :( czuje, że urodzę na sam koniec lipca albo beda musieli wywoływać po terminie :( boje się jak to będzie, ale chciałabym mieć w końcu córeczkę w ramionach .. dzisiaj mi się śniło , że wody mi odeszły, zaczęły się skurcze i parcie. Bałam się , że urodzę w domu , wymeczylam się bardzo długo i nagle wszystko puściło i znowu musiałam czekać aż się zacznie poród ://

Mimo bardzo wcześniej porannej pobudki tryskam dzisiaj energia [emoji3] prawie nic mnie nie boli i nie dolega [emoji3]
Czekam na przyjaciółkę i jedziemy na obiadek [emoji3] zrobiłam zdj brzucha i chyba trochę sie obniżył [emoji85]
IMG_4412.JPG

Załączniki

• IMG_4412.JPG
    IMG_4412.JPG
    210,5 KB · Wyświetleń: 364

To coś się zaczyna dziać widzisz :)
U mnie oprócz ciągłej chęci snu za dnia nie dzieje się nic :) normalnie mną rzuca

reklama
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk :D chociaz wiem ze to nic nie znaczy.. [emoji14]

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. [emoji14] jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej [emoji14] ktory sobie tam zerwalam :p
To może niedługo się akcja rozwinie [emoji16]

Do góry