Maljan
Fanka BB :)
Ojjj nie podoba mi się to, że zdrożały [emoji16]Ej nie[emoji16]mówię ci, że zdrożały[emoji16]No i super łupy [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj nie podoba mi się to, że zdrożały [emoji16]Ej nie[emoji16]mówię ci, że zdrożały[emoji16]No i super łupy [emoji16][emoji16]
Też mi się tak wydawało... Ale przebieg rozmowy, słowa, których mąż używał i stwierdzenia, daly mi do myślenia,że może jednak coś się zmieniło... no nic, muszę poczekać. Skupić się na sobie, na dziś ich. A wszystko inne powinno się powoli ułożyć... Ale tak bardzo brakuje mi przytulić się i żyć normalnie... jednak już 3 miesiące nie jest między nami fajnie. To taka lekcja życia, trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.Wydaje mi się że ciężko jest kogoś po prostu przestać kochać ..
No ja mam tak do 68, z 74 mam kilka sztuk. Zastanawiałam się jedynie nad kurteczką np na chłodne wrzesniowe dni. Mam jeden komplecik ciepły z lumpika na 62 (kosztował chyba 2zł wiec sie nie zastanawiałam) ale może wypadać większy/mniejszy. Na razie chyba odpuszczę ten temat Kurde to kupowanie jest takie przyjemne że odpuszczanie przychodzi z trudemNie mam na razie żadnych kurteczek, a generalnie mam ciuszki na razie do 62 z 68 mam dosłownie kilka sztuk
Niby nic, a jednak U mnie poza tym jednym fragmentem z czwartku wszystko zwarte w środku. Troche tego seksu jeszcze i ululasz MichalinęDziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk chociaz wiem ze to nic nie znaczy..
Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej ktory sobie tam zerwalam
Juz zdrowi dziekuje bardzo ! Wlasnie dostałam zdjecie ze sa nad jeziorem i sie kapią@Mikasa7 a jak dzisiaj twoje samopoczucie ?
@Gienio jak dzieciaki i ich zdrowie ? Przypomnij kiedy wracają z wakacji ?
@KatiNails jak syn i gorączka ? [emoji14]
Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk chociaz wiem ze to nic nie znaczy..
Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej ktory sobie tam zerwalam
Mimo bardzo wcześniej porannej pobudki tryskam dzisiaj energia [emoji3] prawie nic mnie nie boli i nie dolega [emoji3]
Czekam na przyjaciółkę i jedziemy na obiadek [emoji3] zrobiłam zdj brzucha i chyba trochę sie obniżył [emoji85]Zobacz załącznik 877542
To może niedługo się akcja rozwinie [emoji16]Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk chociaz wiem ze to nic nie znaczy.. [emoji14]
Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. [emoji14] jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej [emoji14] ktory sobie tam zerwalam